返回列表 回復 發帖
好似朗尼同tevez 都有黃牌係身..仲有邊個??
原帖由 tshek 於 2009-5-5 12:31 PM 發表
Evra too...

詳情可以睇依個 Match press kit pdf

http://www.uefa.com/printoutfiles/competitions/ucl/2009/e/e_302811_pk.pdf

關於曼聯停賽資料在第五頁

Disciplinary Information

Wayne Rooney, Carlos Tev ...
好勁呀...多謝先...

有d資料我諗評論員都係照讀.!

無rooney tevez 定 evra 都好大鑊!

touchwood...
都唔知繼唔繼續睇好....呵呵
原帖由 jlau00 於 2009-5-6 03:07 AM 發表
最驚太早入波... 拖慢黎打... 比阿仙奴追番球就亂....
要入番man utd 四球...有所保留...難d..
你睇緊果台...係咁影阿仙奴fans個表情...真係....

報番上次輸2:1果場之仇..
法比仔都發脾氣...

評分次數

• HIDE

恭喜贏波先...

費查既12碼好唔底...

不過又真係12碼..無可否認...

決賽無左費查...應該都要出scholes 啦...
原帖由 tshek 於 2009-5-6 04:44 AM 發表

個牌應該會上訴,好有可能打甩
打得甩就最好啦. 決賽可以出番原陣.
原帖由 tshek 於 2009-5-6 08:08 AM 發表
好啦,終於番到屋企,睇清睇楚個十二碼喇

費查右腳後睜清楚撞走咗個波,撞走咗個波之後費查失平衡跌落地才發生碰撞

唔單止唔應該紅牌,十二碼都唔應該有

之前我話可以上訴,係我錯,唔好意思

依場係歐聯,歐聯好似係冇上訴嘅,除 ...
係wor...果波又真係改變左方向....

上次先比人吊完熱刺carrick 果球唔係12碼...而家又還番球比人...

不過算啦...費查打唔到...scholes 可以頂下...

費查既表現..真係值得比佢踢埋決賽...
原帖由 HIDE 於 2009-5-6 07:47 PM 發表

如果係我  打得甩都唔會出
我仲會收起埋星仔同安達臣
換史高斯 傑斯 卡域克

giggs 打中中場定左中場先??

其實...費查+ carrick + anderson 個組合...都好堅架..
原帖由 tshek 於 2009-5-6 11:14 PM 發表

唔係喎,carrick 果球12碼,如果個龍門拍到個波先撞到carrick就唔係12碼

不過carrick係想過個龍門,過嗰時被龍門撞到

啲人話carrick推橫個波,唔推橫個波點過龍門呀

唔通對住個龍門直衝咩

不過已經成定局,費查冇得踢決 ...
不過高美斯真係hi 到個波...同費查liu 到個波都係一樣...

不過算啦....三分拎左...入左決賽....果d都已成定局!
may he rest in peace...