返回列表 回復 發帖

☆★☆★☆TVBNOW FANTASY 【吹水区】 09/10 ☆★☆★☆

☆★☆★☆TVBNOW FANTASY 【吹水区】 09/10 ☆★☆★☆

如果有咩好介绍 可以入嚟吹下水。。。。
DROGBA 先拔头筹 入咗两球。。。恭喜嗮 车路士!
哈哈,车仔险胜
新赛季头场有几位入波。。。。。
wlt1110 發表於 2009-8-16 01:35 AM
係啊。。。第一轮就有咁多波入!
依家 阿仙奴上半场仲领先三球
忽视了Fabregas没拿到他

希望今晚曼联球员有超好表现
chfong2 發表於 2009-8-16 10:12 AM
長遠嚟遘 我覺得FABREGAS都未必值得投資!
因為佢此終唔係 阿仙奴嘅進攻中心!
買ARSHAVIN其實仲值得。。。
哈哈,幸好放弃everton球员了。。。everton竟然速度跟不上和定位球没有做好
arsenal会不会是英超冠军大黑马啊?

我前中后都有球员入波,如果曼联明晚胜利就perfect啦 ...
wlt1110 發表於 2009-8-16 02:22 AM
WLT兄唔好將我拋得太遠。。。
備機會我追。。。。

你错了,新赛制是第一名才有,这样才刺激,勋章才显得矜贵
wlt1110 發表於 2009-8-18 11:13 AM
就如英超得“曼聯”一個冠軍??
今年没开组合赛,
甘旧年的徽章系唔系永远保留呢
devin 發表於 2009-8-17 06:19 PM
我都想開 但擔心效果唔係咁理想。。。。
如果有超過一百人參加個人賽事 咁就值得考慮喇。。
各位兄弟姐妹 記得買人喇。。。
呢個星期有賽事!
WEEK1-3成績已經公布!
另外所有FANTASY徽章已經派嗮!
如果有錯漏請留言通知又或者PM我...
多謝嗮!
收到徽章咯,

多谢jackson兄咯。。。
devin 發表於 2009-9-5 09:50 AM
唔使客气呢D希你努力得回来嘅徽章!
甘迟先派送我都觉得唔好意思。。。。
how come got so less ppl take part....
then got any team challenge??
ljw1982 發表於 2009-9-9 08:20 PM
今年参赛人数方面少咗成大半。
但游戏仲有排先结束所以大家唔使担心。
组合方面我都好想搞但就冇时间。。。。
因为今年到明年中我有上课所以可以话都冇咩时间搞游戏!
39# jacksonkua  

Thanks Bro Jack~~
canz85 發表於 2009-9-9 10:33 PM
恭喜嗮今晚你嘅利记四球大胜对手!
R. KEANE & TORRES 昨晚分别发威!
如果有人同时拥有呢两为球员 肯定系冠军!