返回列表 回復 發帖
我既初戀係四年班既時侯,
+ o  F6 d4 \8 M& l8 F公仔箱論壇 e+諗起都覺得自己果時好傻呀!公仔箱論壇8 E+ z% O& Q7 d( H# c: f
但係都好sweet  :$
13....
3個月大
我十七..
原帖由 天使喵喵 於 2006-8-3 11:00 PM 發表* ^! x7 q' |& B% E
咁你幾時呀?tvb now,tvbnow,bttvb# i$ _4 i$ O0 |6 }- `0 u, s+ e
我17
# @! N8 A3 ^! [, b' R4 n' R$ D5 N; c公仔箱論壇我13歲啊..tvb now,tvbnow,bttvb& d0 M5 O& x' s4 M
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 `7 z  t2 d. B- s% h
我今年先得個14歲..tvb now,tvbnow,bttvb8 P% @& e/ |8 y9 I+ ~
www1.tvboxnow.com% ~1 d  J0 L, ~) w: H8 E
初戀仲要得個1個月..唉.

原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表公仔箱論壇, ?& z- i& L( M. Y" i# ^) f. i
3個月大
公仔箱論壇* w$ h: m4 \* j( F2 O
咁勁嫁.佛兄..=D>
1 w5 C7 p4 J) A" i* f/ f3 E6 Ntvb now,tvbnow,bttvb
" B" j9 V( T# T+ ~7 i2 R( A三個月大又點初戀啦?
4 Q( [0 Y% T/ F( X5 j$ sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- \% ?1 C' M6 i8 `( h/ ]1 J1 b
講比大家g下啦:lol

唔記得lu......
未戀 XD
原帖由 彿印 於 2006-8-4 05:20 AM 發表
$ a- G- _& ?* g8 m3 |2 }3個月大
公仔箱論壇  w8 I1 }. v; d4 `- Z' r! p
3個月大行到唔識行,咁都溝到女 ;P
20歲..公仔箱論壇; E  P4 }4 O; C' K/ T# T9 X0 x6 t
我既初戀情人就係我現在老公
' m# H( Y: a0 }$ [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好幸福喔...大家都好愛對方....^^
原帖由 annie_chan1023 於 2006-8-4 11:05 PM 發表
; x: u. t- Z8 ?' I) s6 Htvb now,tvbnow,bttvb20歲..公仔箱論壇* I; ?9 d" }: N/ W2 S) W( w4 o
我既初戀情人就係我現在老公
2 y9 T9 ?, w# t8 V好幸福喔...大家都好愛對方....^^
公仔箱論壇; G6 Q3 {3 u' e/ o- t" \
真係好幸福wo

原帖由 彿印 於 2006-8-3 07:20 PM 發表
& q% M6 k& A/ a- E* d' o0 \- @- }3個月大
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  q: V# u1 C4 n6 ]
www1.tvboxnow.com4 F7 I3 f2 ^5 Z* D! g
想當年都唔知幾多bb女搶住要送香吻俾我
原帖由 HIDE 於 2006-8-4 03:36 PM 發表公仔箱論壇( |* p1 `# d, P6 A9 J$ I
未戀 XD
公仔箱論壇/ E% |3 Y: v" R' `3 X0 {  M
X2:'(
原帖由 超人 於 2006-8-4 10:48 AM 發表
( f1 t' z8 Q3 i8 g+ nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 n: @; T" I/ n& S: M' t我13歲啊..
2 Q/ O5 |6 p, G* E* _* d: fwww1.tvboxnow.com5 B9 I: l  s! ^: k1 b
我今年先得個14歲..
5 N; z& h: u! l7 q9 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( U! F; [" X4 U6 @/ U
初戀仲要得個1個月..唉.
, i/ S" U. @- {# b公仔箱論壇經已多過我.....
+ }' J) B( r; @# `  W% l% Y我得2 Weeks , 仲要係俾人玩呀~ >.<:'(
13 - Forrm 3 - my classmate is sat beside me