返回列表 回復 發帖
甘系咪要潜下水啊
條骨都無佐lu
成日落雨,都系一大特色
lhy92725 發表於 2019-3-5 11:59 AM
是下太阳雨
甘系咪要潜下水啊
lhy92725 發表於 2019-3-5 02:02 PM
您会潜水?
125妹妹去啊,我唔识游水
條骨都無佐lu
125妹妹去啊,我唔识游水
lhy92725 發表於 2019-3-5 03:49 PM
有些人唔识游水, 但会潜水
咪亂來,要擲西瓜的啊
外星貓E生
咪亂來,要擲西瓜的啊
CC517 發表於 2019-3-5 10:22 PM
當有人在遇溺失蹤、海上死了,但又找不到之時,就會擲西瓜落海。藉由西瓜作為媒介,可尋找到遇溺失蹤的人士。其實不一定要擲西瓜,可以擲其他物件,只因西瓜比較容易買到加上會浮的特性。據說死者的亡魂會付在西瓜上使死者的親人可尋找到死者的遺體。
眨一下眼就到了
4461 發表於 2019-3-2 10:08 AM
... you are right

... next week
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
~ Good Morning everyone ...

CCgg good morning
玩得開心啲呀
CC517 發表於 2019-3-5 12:46 PM
... Thank you ~
甘系咪要潜下水啊
lhy92725 發表於 2019-3-5 02:02 PM
... no no ...
  .. eat & sleep & relax
fls125 發表於 2019-3-6 08:34 AM
好快變肥妹
外星貓E生
當有人在遇溺失蹤、海上死了,但又找不到之時,就會擲西瓜落海。藉由西瓜作為媒介,可尋找到遇溺失蹤的人士。其實不一定要擲西瓜,可以擲其他物件,只因西瓜比較容易買到加上會浮的特性。據說死者的亡魂會付在西瓜上 ...
4461 發表於 2019-3-5 11:20 PM
其实我都系系呢度先认识到掷西瓜搵人嘅讲法
條骨都無佐lu
fls125 發表於 2019-3-6 08:34 AM
我都成日听闻去度假,系吃同训
难道呢D系屋企做唔到嘅?
條骨都無佐lu
其实我都系系呢度先认识到掷西瓜搵人嘅讲法
lhy92725 發表於 2019-3-6 10:30 AM
Google一下就知,不過你可能上唔到
外星貓E生