返回列表 回復 發帖
我都成日听闻去度假,系吃同训
难道呢D系屋企做唔到嘅?
lhy92725 發表於 2019-3-6 10:31 AM
仲可以遊山玩水,係有少少唔同
外星貓E生
好快變肥妹
CC517 發表於 2019-3-6 09:41 AM
... yup

... but then after eat. sleep. can go for a slow swim in the hotel  

... same time can see plenty of leng lui and leng zai
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
NO都無得去旅行,何來有女溝
CC517 發表於 2019-3-2 10:12 AM
I saw this 是聖士提反灣 St. Stephen's Beach ... can go there ... 溝女

.... If have chance I want go to Tai-O and stay at

Tai-O大澳文物精品酒店 (香港) Tai O Heritage Hotel for holiday
lhy92725 發表於 2019-3-6 10:31 AM
... over there can became king for few day

.... no need to do laundry, clean house and so on
仲可以遊山玩水,係有少少唔同
CC517 發表於 2019-3-6 12:15 PM
其实游山玩水系好攰架
條骨都無佐lu
咁出去食下平日好少食嘅嘢都好嘅
外星貓E生
甘肯定,去旅游食下野真系好好
條骨都無佐lu
... you are right

... next week
fls125 發表於 2019-3-6 08:29 AM
祝您玩得开心
其实我都系系呢度先认识到掷西瓜搵人嘅讲法
lhy92725 發表於 2019-3-6 10:30 AM
小弟第一次听
外面的气氛不一样
最緊要唔好帶電話
條骨都無佐lu
最緊要唔好帶電話
lhy92725 發表於 2019-3-6 10:59 PM
機不可失喎唔安樂架
外星貓E生
甘就真系无得安乐就真
條骨都無佐lu
祝您玩得开心
4461 發表於 2019-3-6 05:28 PM
...thanks ~
最緊要唔好帶電話
lhy92725 發表於 2019-3-6 10:59 PM
...

.... then we can plan to Club Med ~