返回列表 回復 發帖
路過.... 唔錯喔, o甘多靚女參加, 記得之前管層都有搞過TVBNow選美..... 結果小貓1,2,3...  哈哈! 加油。:onion05:
p/s: 吹水既帖可以請版主代為刪除,o甘就可以整齊d啦:onion14:

回復 #7 lyw1114hk 的帖子

呵呵`2个月前加入的~

这次活动很成功啊~~ 大家要踊跃参加呢~
下次搞靓仔大赛算咯~:onion05:
Little MM & Little MM.
原帖由 lyw1114hk 於 2008-3-1 21:39 發表

相差  是  99和100  的問題      大姐真謙虛  ~~
是百分之百。。真人-100。。照片+100
Eve: |谁能够提醒我 我的爱没有把握|
原帖由 devil2007 於 2008-3-1 09:42 PM 發表
路過.... 唔錯喔, o甘多靚女參加, 記得之前管層都有搞過TVBNow選美..... 結果小貓1,2,3...  哈哈! 加油。:onion05:
p/s: 吹水既帖可以請版主代為刪除,o甘就可以整齊d啦:onion14: ...
咁就請版主 多多宣傳la 叫多d人黎參加~~同吹水
妳的思想如何,你的日子必定如何
原帖由 sylk 於 2008-3-1 09:42 PM 發表
呵呵`2个月前加入的~

这次活动很成功啊~~ 大家要踊跃参加呢~
下次搞靓仔大赛算咯~:onion05:
歡迎妳~~   搞靚仔大賽 係咪妳做代言人先? 放妳相出黎做版~~
Darkn3t,KIMKIM8037 and 小☆天使 so pretty....:014:
they can be in top 3 oledi....
原帖由 Darkn3t 於 2008-3-1 09:48 PM 發表

是百分之百。。真人-100。。照片+100
大姐保留傳統中國謙讓美~~  :onion31:    但又不失,幽默感
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-1 09:59 PM 發表
Darkn3t,KIMKIM8037 and 小☆天使 so pretty....:014:
they can be in top 3 oledi....
wo !!wo!!   粉絲已出現了~~  :014:
lyw1114hk,
请帮忙宣传说任何人告发参赛者作弊可得tvb$500,000...

还有下个月就是tvbnow靓仔大赛~
希望到时不用我们宣传就有很多会员参加~

人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

hope got more and more gals join and support that activity...
and by that, we can know more tvb member face....
短短大半天內 ,己出現五位  驚為天人   閉月羞花   美麗動人   的仙女下凡了~~    大家可熱切期待呢?

回復 #54 shannon0730 的帖子

I'm not 靓仔, but will join tvbnow靓仔大赛 for support....  
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-1 01:59 PM 發表
小☆天使唔係靚女~
樣衰就有我份~  
你冇睇我真面目咩~  
原帖由 shannon0730 於 2008-3-1 10:02 PM 發表
lyw1114hk,
请帮忙宣传说任何人告发参赛者作弊可得tvb$500,000...

还有下个月就是tvbnow靓仔大赛~
希望到时不用我们宣传就有很多会员参加~

...
已打入 #2 ~~   

靚仔大賽 ?  邊個搞? u?
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-1 10:06 PM 發表
I'm not 靓仔, but will join tvbnow靓仔大赛 for support....  
haha  又黎一位   保持傳統中國謙讓美   ge 男仕~~