返回列表 回復 發帖
8 L) o% K! B  wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& [+ T8 b; N# |6 Z+ ^$ t4 w6 N
不過我唔係嫌美儀老啊。
0 k4 q& _/ ]4 B! b$ d( fleekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
9 V% @8 J$ H* O! R. r9 M- v& b公仔箱論壇% Y& z$ O$ G0 h; T
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* o  s2 l5 X: a7 K, @
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-17 11:56 AM 編輯 / q1 _8 f( f* n+ R0 I1 E$ I

$ ?" K* D) C3 I8 J* P4 J# n4 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- A( {; G& D' x( I: t+ q6 \tvb now,tvbnow,bttvb+ l/ a& D5 S, q# I$ {
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
& ?6 ?. L9 Q; d9 a- Y( Ptvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
2 Q/ j. @# F. ^
唔.....tvb now,tvbnow,bttvb2 Y7 U. D- D$ p( S2 y: t
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
" p2 L" E6 N+ D& \公仔箱論壇4 q1 x. ~5 \5 x# u* c
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
5 S5 O+ u. S0 I9 [- z' i* [5 v6 v2939554
& Q) L3 N5 f( d! X5 R+ Wtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
  @% I0 Q' ?' r" z: _- S) Qtvb now,tvbnow,bttvb
0 P& c+ }" [! \- {( xwww1.tvboxnow.com哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
& [3 E0 E9 \4 \4 w/ R! z4 m唔.....+ f( Q  V, {1 ]
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
# h% q9 T4 o& h  k( Y9 F; d2939556( J4 {9 z- W9 m4 z
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
) c3 m, F; Z* q1 q9 P1 G4 o/ yleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; q1 \2 F4 o0 S
% g& s: x! Q& R; P3 l
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
( w: P& d: s3 R* _5 k( @7 o& M$ A) X# nwww1.tvboxnow.com
% b1 H' o+ n. z: s/ F8 Owww1.tvboxnow.com哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢$ q9 |  `5 V$ r$ s% F6 L+ b3 Z
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
www1.tvboxnow.com0 j& Z( r( O- V
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( {. T" m  C2 d, }' O
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
& p, r& n0 O# g, I' K. K5 \' W# a& Y% {/ m+ ~; K6 x
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"www1.tvboxnow.com+ R: Q. _2 W# e/ ]
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
  u' o: K8 O! `8 m/ s5 A* K9 G' b5 H
有大佬撑住咁就冇有怕:公仔箱論壇. ^% Z- y8 m+ [* Q" ?4 H' B
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。' W6 ^+ C0 s$ d* A
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
9 i3 L. t+ l* x+ l

! O" _) r4 l. C( I9 e$ {0 uwww1.tvboxnow.com
/ b# @. y) E+ l9 H" r' A# v  {/ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ^5 m8 \6 m$ D/ Z& e9 ]4 k
, J+ Q: Y& N% Q; l
有大佬撑住咁就冇有怕:www1.tvboxnow.com2 d/ d0 x: P0 D  r( I
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
0 O6 D0 H, W+ ?/ x, Y嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
- W: F  ~' k" j1 |' Q) Rmnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* V0 G6 e5 C# _6 D' P
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
www1.tvboxnow.com* r+ C: S. J2 P5 d! l

1 L1 p8 o$ U3 g5 x4 k! l* L5 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳": K. G3 v& A/ g- |2 |
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
公仔箱論壇. s8 z9 c4 j4 `- P- |" P! \: O
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
+ ?- Y8 U  i0 B4 b; y) c0 M( Ftvb now,tvbnow,bttvb
# f' D' _. Q9 X: W; o
www1.tvboxnow.com: Q/ P! ^6 E. Q8 d5 y- k
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
. T6 Z- O$ v2 Q& etvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb4 Q. j6 Y& j; r6 G0 x
我預設嗰個反而唔係呀..
www1.tvboxnow.com; A5 B* J+ i2 V
www1.tvboxnow.com6 C3 {/ ^7 x' q0 R
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
! L1 |  ]+ Y7 K: y5 \tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
  Z9 i4 p$ x7 ~7 S- Xtvb now,tvbnow,bttvb啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
6 ]9 L- L% T6 [( ^7 j( m  c; v7 |tvb now,tvbnow,bttvb$ I# x8 Y2 i6 l, Q8 E# W6 d
補充茅山聖物紅肚兜
1 L9 f/ ]; z7 ^# h2 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# S) f8 Y& n- J6 y/ C
2940533www1.tvboxnow.com' E" Y' L7 |) Y. [& v! V- U

, z( `0 n5 l" n3 V, n' `7 y) Atvb now,tvbnow,bttvb
8 _% p5 s4 p: D& Qtvb now,tvbnow,bttvb 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
/ A% x2 m9 N2 P  ^9 Fwww1.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
www1.tvboxnow.com6 E" j9 Y0 g  \
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。公仔箱論壇& T$ ?- ]0 S, |
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" E8 n# N4 w" }6 z
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
1 }; F# E9 \5 l3 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
4 k6 s, p$ N% G& ttvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  S& D5 @3 [$ D, h  M
tvb now,tvbnow,bttvb- t, y7 d" n7 l
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
) V9 }! B  g& \, n4 x公仔箱論壇( V( z' a, t* S. g
釘姐的背面TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 Z" b: {' @$ {; `" }" O5 l