返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正' \7 L8 Z7 b! h
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
1 a, w- [5 U! z! J  c0 [4 j
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。+ [. K: T5 k. o/ ]8 A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇- W+ l% W1 I+ e) k* D
tvb now,tvbnow,bttvb! W% Q* [; ]4 q& N; v6 w* M
真係?呢個會好啲嗎?
' x0 x! b- W# G公仔箱論壇2974113
% w4 ?4 b  k# t9 l2 R2 G' C! q: wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: Y2 i. Q& V  I  h3 A" o
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
& O& K* |# ~/ {5 D! zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
5 B- D, o1 Q; s" E1 ?+ s2974865
. P$ [- b2 T( {  O! N0 g1 ktvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
' [$ }" J  Z1 r* Y- B公仔箱論壇
. U+ N& q( F$ S總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:43 PM 編輯 www1.tvboxnow.com7 f3 B- N( u8 p: L. F+ P! w# \

; T9 N0 o, y6 N6 E$ w/ U0 Dwww1.tvboxnow.com
4 A  R, m6 C2 v3 ]tvb now,tvbnow,bttvb
0 S* w0 \4 [" J5 f) Ktvb now,tvbnow,bttvb總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
" M. [$ K' F0 a7 P4 F. I8 a: h. i* rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# b* L" @7 j& t9 \% q! s
tvb now,tvbnow,bttvb  J! a* ]* V) J& A9 Y

/ ~2 @# w! I) V( M1 a3 m$ W% o; k1 a, v6 [
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
3 {2 {5 v9 h' c1 ]' b6 ~8 I公仔箱論壇
; E' V% K1 h( C) F2 k" D# lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com9 b; L$ Z3 Y4 }
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 H$ d6 S% k2 U' F: D
www1.tvboxnow.com+ v8 s7 V: H: X" |+ y+ p# d; {
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& p4 A+ Q( L6 k8 \% ]
7 H$ S- y# D/ k公仔箱論壇我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。www1.tvboxnow.com4 q" L$ w+ O/ v* r9 V( i2 m" H3 j, \
mnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
公仔箱論壇; K8 g8 @5 ]1 r! v2 O( N
tvb now,tvbnow,bttvb/ N' [' r: m, S7 ~
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
) m. Y8 f: x( Z8 k# [www1.tvboxnow.com
; R7 h9 T# w; ?6 \4 ztvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇2 E6 z( U  |; w! W1 }4 `
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?0 p; O4 t' F6 d# h$ E# u! U
  @; k, z! M0 l, t  ytvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
1 ]$ B) h& A7 B  L. l
$ e6 ~. p3 U% J
傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- `3 |' I/ L% c$ P0 ~" ~
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗..., M/ r; b, u; q) f0 b$ n5 i
中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
* W$ L( \2 O5 D. u
www1.tvboxnow.com$ C# n: j# E/ n
2975628www1.tvboxnow.com4 r6 v1 Z2 c1 Q6 A# P

, c2 Q7 f) t  Nwww1.tvboxnow.com因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。( M0 v: g7 b, m5 e
* ~- ]; t/ t$ D, v: W, {/ t6 i" q2975672TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 A7 h( I/ m. i  h1 L  N" u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: o" C9 F. w# v* K. k
leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
. i. o0 o0 F3 [/ [# jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb7 \& ?# u1 g7 ^1 p3 g% D
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。( \' G. ^. ?' |* z; t2 I
2975646& i- ^; a) X* ]5 j5 N6 E
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
6 ^5 V  c: F/ K+ g+ I
tvb now,tvbnow,bttvb6 |( e2 A5 G/ b0 J8 M  X+ x: y9 `% O
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
# W7 f0 F' d" a' i# ?/ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇5 n1 C0 c/ ?. T# l8 Y+ @) T' O
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?公仔箱論壇% i+ E  B( G1 b
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
* F+ g" k8 n* t  a- w8 o
) e6 b7 ?5 V9 x' j6 m; G6 r ) h4 Y' H2 ]8 ~# D: _& F* e% j
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
& y4 K# o& `; \1 d: ]  L& \2 y: z9 z如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

tvb now,tvbnow,bttvb2 l, f+ z2 m6 M: L& X+ B  u
www1.tvboxnow.com4 B# E. B$ F  r0 B+ [4 T5 L
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...www1.tvboxnow.com' c5 I" b" G" E' ]9 ^4 J- G/ Z' {+ f
大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
' s; m3 j& o) z  s9 G! s( _9 swww1.tvboxnow.com你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
; I. \1 D  C" u0 x6 |+ M TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 _: u. R8 I5 w6 O. c; R3 b- v3 K

( w$ Z% ~$ x$ _; L6 t- Htvb now,tvbnow,bttvb髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,公仔箱論壇/ ^4 B" B" k% S1 H. D
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...公仔箱論壇% k! Z0 B: u: @+ s  n3 C
mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
% @) \6 O7 K+ [, a1 J  w公仔箱論壇係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。4 A9 s0 Y. |; c3 Z8 k1 o  m5 m

, P" V6 v- ^, P( c  b0 m2 y
; X+ G3 S2 v: u  ?' i( w

0 c+ `$ V) j8 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
0 ^9 v% }9 b! F( t% e) ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
! G8 s- c( u; R! fwww1.tvboxnow.com袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。3 T  c( H( ?3 F% g8 U2 `6 U" b

) q9 x+ P- \0 T) c( ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
又有得睇李佳芯,開心。
1 Q4 t6 D) @" M: s* M/ \. z, ttvb now,tvbnow,bttvb9 k3 Q3 y. M+ U3 v% f
1 C3 T* l( G& ^* j