返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正公仔箱論壇/ g; q3 m2 G" a9 _& O7 E8 J5 Q. M
大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
www1.tvboxnow.com; a) U( J9 p3 Y5 V3 t
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
' B# x! P5 q; g8 m( j0 ftvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
& w8 F9 y8 \- Y
www1.tvboxnow.com; l  l1 u5 L$ [, Q4 q$ D
真係?呢個會好啲嗎?公仔箱論壇2 ]" z' ]* z  G# M& R+ n9 W" u5 l: v
9 C% r7 W, v/ |8 u6 ^# m) ]+ dleekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
$ J" F$ Z% S5 a. b; R+ r. w公仔箱論壇我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
6 e6 U6 M& Q1 a5 i& m5 h* v公仔箱論壇胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
1 Z8 D( N; q( `  W+ W, A. Qtvb now,tvbnow,bttvb2974865TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) l! W3 a5 S* s
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
$ a* V8 S0 c* V! K" y
公仔箱論壇& E% g; z0 B4 r7 F
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:43 PM 編輯 6 ]* R* ~* ~: R% a7 {) r" R

$ f7 A. `7 ~, S9 q. r6 Q2 d6 Ntvb now,tvbnow,bttvb
www1.tvboxnow.com$ [5 `- k2 }( f0 B5 s
公仔箱論壇8 l! N6 W; l7 C  j) u
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
& X) d1 I% g3 c大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
) u5 [0 B& u, b8 m3 S, i公仔箱論壇
4 E( w3 r  I1 s4 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& K5 T4 }' f: Ktvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇$ @: Q$ p% f. H" ?/ J% H! ]. e
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
) O% b8 |7 n9 u( ~; J; g. A3 Utvb now,tvbnow,bttvb
" i. ?8 D2 F! D% ?6 ~7 l6 p& G7 Qwww1.tvboxnow.com0 i1 I! u* {' ]
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-6 03:21 PM 編輯 + w1 p* B. p2 h( w
5 U5 s! m& B* P0 X$ M. a: K2 G8 Q
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。公仔箱論壇. c7 ^# I: j) W  m8 k: r0 ^
www1.tvboxnow.com* C! R2 n9 a: j& p1 T' g
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
9 _* I: i! b6 E9 j0 Emnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
, j% P* J; B8 H1 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. I6 }: s) E0 L) m  t, P4 `
髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
- }/ q1 d" V' S; m, @7 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
www1.tvboxnow.com: d+ m+ Q( X8 I" b- O

. t; u/ H, v! s7 u, |4 G. t" E公仔箱論壇髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?tvb now,tvbnow,bttvb$ d/ w6 G0 f/ e8 h; k; W
1 y' R& k' N' ^6 Q! I9 Q' P, e公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
www1.tvboxnow.com+ t3 {7 S' q6 ]1 I8 K- h& i

, G. h! A' P1 u0 p9 ^tvb now,tvbnow,bttvb傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...! }" y; D$ a  |: F' ?: d& E
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...公仔箱論壇# k/ H) |6 J, w4 T4 z6 x7 l
中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
. c' @* `8 ?6 s/ b4 n3 C
+ R6 D# v" e' h公仔箱論壇2975628TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 @; X: F9 f: Q
公仔箱論壇3 K. ~# l3 G& \* U& M# a% l3 t* A: c
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
( {% o: W- n2 M. H1 htvb now,tvbnow,bttvb2975671TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 q) P, R/ g- M1 L& b3 z
# L# ?# U5 j' o, n0 f" m' Z" i6 l2 \. [7 B, K/ ?- I
leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 X! b/ `% i% N  H* c
tvb now,tvbnow,bttvb  p2 f6 u* G( A7 n- l) |2 l
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
# O, ?: t+ P$ f/ Z+ C3 M, \4 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975646
& }- P  d8 [( i" z+ xwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
公仔箱論壇7 s0 S' y5 Q7 L; p% i6 L

! o. F# D2 P0 d: R! a公仔箱論壇袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
( h/ n( T6 n( }* U0 e. D, {公仔箱論壇
" o6 t! l' R" H' V! |tvb now,tvbnow,bttvb髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
0 d4 Q. l$ q6 s9 {公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
9 Q* a# m# C2 _/ Zwww1.tvboxnow.com www1.tvboxnow.com4 J; H4 g/ M) t+ v& Z8 q* `' V
. A8 o2 C7 |+ R) t' e2 |$ n
髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,  _6 d4 I% v2 f# k! p4 K. e8 b
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

2 e, O4 ]  {' E) k% ?: i; J! t公仔箱論壇1 f" {( z4 I; y8 I$ J
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
  o4 j% i! e6 k4 i" X8 s大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
www1.tvboxnow.com) r& B% [  F4 p
你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
' t6 Z9 E: k' \/ d2 Z; W) s7 X
公仔箱論壇7 t0 w) k7 E6 A

2 S* p. R# i! n* x" m, `( g. F# pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
- P7 s# R; \* P: p& A% OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...www1.tvboxnow.com% W1 E% }4 `$ t+ e
mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
7 Q2 g8 ]' b3 q9 b# D, Ztvb now,tvbnow,bttvb係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。
1 Y1 f9 H+ G& D4 _$ Utvb now,tvbnow,bttvb
9 O8 Y9 o! d* C/ g" e$ n公仔箱論壇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ q; {/ x) p; v0 B& e' F

. V1 K; {; L( R2 H袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
$ [, g7 u+ X' E! ]; N+ _5 k  \www1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
- Q( w7 c0 e4 ?7 U2 xtvb now,tvbnow,bttvb袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。
* p- `6 ]$ X+ O1 d) L* O  b公仔箱論壇www1.tvboxnow.com  W3 j0 r: ~, u: m; Y& ~/ [% y0 Y1 ?
又有得睇李佳芯,開心。
- {& E, H* v: o2 W6 u/ LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 o+ `1 B" W. |* E4 Z
/ E( P6 k6 r7 t& v2 K( d3 ftvb now,tvbnow,bttvb