返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
0 u9 x' b& t1 r1 P- t公仔箱論壇( d+ ~$ ^7 Y% q, l+ }4 {
2979852/ U+ U8 s0 v$ Q
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
8 u0 _: g* g4 _* [- C
* C5 c# [' X1 n8 ^www1.tvboxnow.com唔似地球人...
# |5 f  w) Y. q3 X( p6 \6 I! \公仔箱論壇/ w) d+ t* V3 y1 h8 t' G! U# J
唔似地球人...
/ d+ M& j/ h) o' l- A公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
+ o9 |+ M9 R- d, s' J公仔箱論壇即係呢隻囉。公仔箱論壇6 g. z- C3 R% X0 |* t/ S" X2 o

) c5 c; e0 r9 j* v, m; kwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb8 l& a* h  b. \0 Q/ u
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- |% w# N1 E! |+ n# y2 G0 c
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
3 p5 N% }$ r$ |7 G5 y6 N5 E
即係呢隻囉。
6 r! P4 x3 X3 _1 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇$ u4 F1 i5 r$ K0 n
* L) S+ F5 {. Y' b5 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。) H$ G, M; f5 ?7 g4 p
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。0 T! O2 u* V6 [5 v" Y
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
8 h6 S0 Q1 r( X; e/ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb% T" n3 n( U# @2 W/ t9 w; n" K3 _
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
5 s2 O+ E! m% @+ I& G" w$ t- v0 ttvb now,tvbnow,bttvb
; Q' A7 R9 b1 Z1 z$ K2 Z+ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
tvb now,tvbnow,bttvb# a5 m) Y/ Z- e1 ]% f! _
tvb now,tvbnow,bttvb) b+ @6 i" h( q! X' V. s
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地7 \% ?. v1 T$ F; o
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
公仔箱論壇0 t+ G; Z" b) t0 \3 T1 l) R; D

0 H( j5 U# v# q. \5 \# G3 Q  f. T係呢。0 G  `. p( X" @+ c0 F, @1 m
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

! Y5 e6 {, x. y  ztvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇' h( |5 y. T% h- g; ^' Y% x% V
細佬同大家按圖索驥吖。
( {/ X  G( o: O! h/ F. |tvb now,tvbnow,bttvb
公仔箱論壇' g* e% _/ F8 r/ F5 X# T
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

/ O; A) ~; b$ @% e+ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

: `+ @' N! b+ c" jwww1.tvboxnow.com蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。1 ^6 e- O; X) [8 C% S1 }1 `
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
公仔箱論壇& z$ Z* ]* _7 K6 ~! q: ]0 V
tvb now,tvbnow,bttvb5 |, A7 n9 `2 z. M) Z, `
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地& V+ e# W6 `+ `6 f6 _0 [& E
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
2 }. W" Q3 C$ v- [6 B8 S似新疆少數民族女仔
公仔箱論壇! l  M' m( i: F4 ?" J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) L2 ~7 R! o3 R5 d+ A! v
係呢。
/ y2 ^9 @' l) K2 O4 l/ Hwww1.tvboxnow.com啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。www1.tvboxnow.com* f+ }0 E, y) {
公仔箱論壇; |7 X7 t* S/ t8 _* s
細佬同大家按圖索驥吖。
* f  }' j: y" i; }; f) {/ M. Swww1.tvboxnow.com2980976tvb now,tvbnow,bttvb4 l* \1 H( i1 e! L
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
8 y  k, M' J# ?& M) i! `7 a: Ctvb now,tvbnow,bttvb
7 O1 _' J. z4 Otvb now,tvbnow,bttvb你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
8 y! t3 c: q* T! _. O5 O# ctvb now,tvbnow,bttvb似新疆少數民族女仔+ z. ~0 f# O; ]4 C; n/ |
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( K9 J6 o% n% O5 G$ r+ \; F

6 j6 v6 {0 l4 u5 I( J公仔箱論壇mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
. x1 R7 b0 F( H5 c) s$ m1 T公仔箱論壇
( N+ a( V5 y- P" x; H' gtvb now,tvbnow,bttvbmb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...tvb now,tvbnow,bttvb* T2 P/ g, R) ^+ I, }! `
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
2 P, b  ~: N7 d* x5 R
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 Y2 Z: |4 g/ `
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 tvb now,tvbnow,bttvb: e! A2 H$ K% i- r5 x
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
( ^8 x) j4 R; B; q/ J0 S# G3 x
' ]. K  ^  g6 e- W4 vwww1.tvboxnow.com因為佢地兩個對眼神似人
tvb now,tvbnow,bttvb7 A/ M; y/ [8 O/ p$ i7 U
tvb now,tvbnow,bttvb6 @- q/ L' v5 Q3 s
因為佢地兩個對眼神似人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" z8 J# s7 y0 T
大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
& C$ j6 D& M2 r3 X- `! Pwww1.tvboxnow.com眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
( \) m, O8 s5 `& m- Lwww1.tvboxnow.comhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
  \" `" Y+ _6 k6 `1 l$ \tvb now,tvbnow,bttvb' q6 o% v. Y% |4 Q' C+ V5 p
$ w  C) \. @' g1 C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( I8 d( K5 r4 h3 o$ M# z* D/ A
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
+ A. s) g# A% k5 u& k1 e1 h大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
6 w  J: N  _0 R  A5 U公仔箱論壇有啲真係「騎厘」到呢.....3 |5 Y% ?& k& R+ a9 Z

; f  {$ ^: F$ m' P8 F- j5 m今年個三位都唔知點形容。
3 P' G/ _/ n( {, U8 zwww1.tvboxnow.com寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
0 q5 k! V$ m3 |, s* f0 R8 ]7 w! Mwww1.tvboxnow.com
5 o) ?, X- C2 e; B* h/ F" r; S/ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
: I& O$ p9 o. [% S  jwww1.tvboxnow.comhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...公仔箱論壇' X: h) _- |8 P! _$ P) L7 c: ^
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
/ D$ s- {' A- H& |/ K* h
係呀,由第11集開始追都冇損失。