返回列表 回復 發帖
N95?
goldmonk 發表於 2020-4-12 02:46 PM
外科 及 N95 等合格驗證口罩,全部只供應給醫護!!!

Amazon 網購有外科口罩,但係都係由中國寄來,半月至一月才可能收到,品質也經常有問題,所以我不會買!!!
小弟是老饼了
4461 發表於 2020-4-12 03:32 PM
傑出青年經常有五、六十歲的青年!!!
美國南部多州現惡劣天氣19死 有州份三百間房屋受損

wDn5IXmEbw8
grace姐
free2penny 發表於 2020-4-13 11:16 PM
美國中南部常有龍捲風,我呢度天災好少!!!
又到颶風季節了?
lhy92725 發表於 2020-4-13 11:30 PM
那是龍捲風!!!
Grace 保重
goldmonk 發表於 2020-4-14 12:36 PM
多謝關心,我沒事,會好好保重的!!!
问中国拿稳阵D哦
lhy92725 發表於 2020-4-14 01:39 PM
全球都應為世衛提供資金!!!
grace 姐有沒有事嗎
聽聞開始開槍反封城
free2penny 發表於 2020-4-17 08:14 PM
聽講部份州份計畫聚集反封城,我唔清楚冇去留意,開槍更加唔知!!!
你不覺得搬得太密咗D嗎
lhy92725 發表於 2020-4-19 11:34 PM
係真係幾密,不過新公司會負責所有搬遷費,老公又會更享受份工,幾辛苦都值返!!!
Grace 辛苦啦, 慢慢来
goldmonk 發表於 2020-4-19 11:33 PM
多謝體諒!!!
簽名被屏蔽
  各位水區老友記 大家好!! Grace因為我先生又有條件較好薪酬較高(也較合他志趣)的新工作Offer,前天決定接受新工作!!!

我昨天一覺醒來,他告知我要開始裝箱再搬家啦!!!h ...
gracechanstuart 發表於 2020-4-19 10:57 PM
先生又有條件較好薪酬較高.....你先生做什麼職業呀
香港地小人多,好難保持社交距離!!!
gracechanstuart 發表於 2020-4-19 11:37 PM
米就係啦
美國中南部常有龍捲風,我呢度天災好少!!!
gracechanstuart 發表於 2020-4-19 11:55 PM
幸運
係真係幾密,不過新公司會負責所有搬遷費,老公又會更享受份工,幾辛苦都值返!!!
gracechanstuart 發表於 2020-4-20 12:10 AM
我觉得不是费用问题,是精力问题,搬一次屋真系好多野搞架,同你系度吹水甘耐
记忆中你起码搬佐4-5次,好像都系一两年间的事
條骨都無佐lu
美國總統特朗普周五宣布撥款一百九十億美元(約一千四百億港元),資助受新冠肺炎疫情打擊的農民和牧場經營者
goldmonk 發表於 2020-4-19 11:33 PM
咦,呢笔属于买票款啊
條骨都無佐lu