返回列表 回復 發帖
哈哈
終於知到啦
學識左法師既"光斬"
唔再用普攻, 用法術就扣到, 依家升到7級
真係萬分感激Kay~~~
各位、本人是新人、基本上完全唔明你地講緊d話提。
1) 新人想知點樣先可以加威望呢﹖
2) 加入家族有咩好處同壞處呢﹖
3) 係唔係不停發帖就可以升級呢﹖
4) 見到你地買5x或8x咭、係唔係可以幫到我升LEVEL嫁﹖
5) 有d帖發左無回覆、係板主忙比唔到分,定個區無板主呢﹖一或其實有d板係少d人去、所以無得比獎或分。例如﹕【健康工房】都無人回覆、4日前發到今日都唔見人既。  重有【愛心看世界】都只係有很少回覆。發帖希望有回應、咁先有原動力既嗎﹗
6) 呀﹗重有我見到有d帖要讀者回覆、先至比佢睇內文或下載檔案,想問有冇人可以教我呢﹖
一次問太多問題,多多幫忙呀﹗
重有一日發十個唔同種類同有趣味性既帖、會唁會加分嫁﹖
4) 見到你地買5x或8x咭、係唔係可以幫到我升LEVEL嫁﹖
5) 有d ...
邪x 發表於 2009-6-8 05:43 PM
你系咪发错区啊~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
5) 有d ...
邪x 發表於 2009-6-8 05:43 PM
这些问题不该在这里问的,去新手提问&教学吧!
<赌博> 令我富甲一方
ckw为何甘浪费?? D钱我帮你保管。。
ckw为何甘浪费?? D钱我帮你保管。。
hunter_87 發表於 2009-6-8 10:10 PM
赌波搞成甘既,几亿没晒
<赌博> 令我富甲一方
赌波搞成甘既,几亿没晒
ckw0813 發表於 2009-6-8 10:21 PM
又输晒~~
又输晒~~
kay199143 發表於 2009-6-8 10:23 PM
我好少输既,别拿“又”来形容我!!!今次真系两袖清风咯
<赌博> 令我富甲一方
ckw0813 發表於 2009-6-8 10:29 PM
为了避免你做乞丐,以后赚回来D钱给完我。。哈哈。。。
ckw0813 發表於 2009-6-8 10:29 PM
你咪玩啦,都未派彩~~
为了避免你做乞丐,以后赚回来D钱给完我。。哈哈。。。
hunter_87 發表於 2009-6-8 10:57 PM
i乞丐系(功勋点负数)先至会变既,唔关有没钱事。。。而家我要努力赚钱左
<赌博> 令我富甲一方
教我赚钱!!师傅!!
今日終於用左食晏時間+蛇蛇狂升隻寵到1轉51級~~呵呵
[img][/img]
不過, 想問問乜唔係1轉50級就可以再生嗎?
定係要升到1轉250級先再生呢?
唔知各位師兄可以比300紅寶石我可以嗎?
感謝啦!
今日終於用左食晏時間+蛇蛇狂升隻寵到1轉51級~~呵呵

不過, 想問問乜唔係1轉50級就可以再生嗎?
定係要升到1轉250級先再生呢?
唔知各位師兄 ...
leungmoon337 發表於 2009-6-10 03:34 PM
每升一转就会加多50级
红宝石一阵比你~~