返回列表 回復 發帖
, f. G$ Q4 ?- v% R( N, }' \公仔箱論壇第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。公仔箱論壇; E$ ^+ a+ {9 m* s$ R
/ S9 E" h  v$ i- Y) T# s% b' N! |& Qleekwoklam 發表於 2014-8-29 02:08 PM
  L: o; P* e  v2 S9 w; itvb now,tvbnow,bttvb
. J1 f* K/ L  awww1.tvboxnow.com話時話吖, 呢個阿棟幾靚仔咁喎.. 新人?? 唔知佢有無幾會呢?
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。
! d# a  p# j2 k9 }9 `7 f/ ?你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?www1.tvboxnow.com5 v# ]) W5 B) C" g  T
2927306tvb now,tvbnow,bttvb+ p, X. S) F' e' u5 W
今日睇 ...公仔箱論壇9 `% {: U8 E" W! N0 E; Q
leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:28 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; E! D2 ?+ C- n! \
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& e( Y+ ]+ ]5 ~: L
即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇
公仔箱論壇1 N( Y- u& k4 s* `
阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。tvb now,tvbnow,bttvb+ a9 t; g8 k" _/ R3 L/ W* o8 V2 G% V2 N
leekwoklam 發表於 2014-8-30 12:32 PM
7 i3 v$ l: ^4 D- t9 n9 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com( ~; f9 _3 P* F
你地知唔知阿棟真名呀?
3 R# G& p, `3 ], e* M
哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; m$ f/ ]' z5 v8 M4 K  u/ L& j
2927826公仔箱論壇% x' Z) B- E& P, Z- F( v' u! F& h$ h
leekwoklam 發表於 2014-8-30 12:18 PM
www1.tvboxnow.com2 L, k5 K& t+ n& N( D) Z

7 U% y" b( \; F4 g& W' \峰哥變咗金魚佬呀! wakakakakaka...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) i* D( _, B3 I. {' z# `, h/ Z
8 r6 v7 G* q, s( ?% v- ?/ _! f, J' z! f細佬,阿楝真名係陳光耀啊。www1.tvboxnow.com1 a, a9 Q, I0 c+ N
幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。
+ ?% f" H: x7 S& L. twww1.tvboxnow.com嚟緊啲劇大家支持一吓吖。
7 R8 d- P# p$ U0 o, d( m$ I* zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2929289tvb now,tvbnow,bttvb5 A2 t& |1 z1 y
leekwoklam 發表於 2014-9-1 02:33 PM
" d( s. y# b0 I/ U  {tvb now,tvbnow,bttvb8 Q7 M& `0 w8 A2 l; p0 a9 m3 k
好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!
回應釘姐撻唔死都幾神化, 我嘅答案係-->幾神化有幾神化都得呀.. 佢係UC嘛.. 超人嚟架!.. 只要有少少地方卸力, 就輕而易舉咁彈開安全著陸喇!
# m8 {; Y$ K; X8 T2 l6 e4 ]  Y" c5 f哈哈,你係咪影射緊軒仔呢?
+ \( w0 F# H( m: F1 gwww1.tvboxnow.com2929839
* m( F3 M4 ?) \$ L9 O% D( bwww1.tvboxnow.com我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。公仔箱論壇+ s! q7 T+ Q/ U  H& y" ^; W9 t! C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, b0 ]$ q, B6 x/ \

2 l9 Q: `5 J9 L& K" D- Wleekwoklam 發表於 2014-9-2 12:38 PM
6 s( V1 z, H; d* R' _' Ftvb now,tvbnow,bttvb
! ?! g% K5 }4 wtvb now,tvbnow,bttvb敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka..
現實中我幾唔鍾意啲女仔明明己經好鬼高仲要著埋六七吋的高踭鞋,替死咩?!公仔箱論壇/ {+ M" n1 V, B+ _% Y
: T) s; s7 F; o1 t, l( o
徐子珊係唔太高,又係慌死執輸,呢個陳敏之本身高度己經夠晒有凸,仲要咁著!. K4 O6 i7 c5 j# N8 s
欣賞佘詩曼的一個特點,戲中無必要時唔會著高踭鞋,要跑步或者 ...8 [0 y1 w, I' k* J
金田Sam 發表於 2014-9-2 02:08 PM
7 L; }7 F- t- ]& P7 e
; d/ d" R+ k8 \: B7 B0 O# z$ Z. L6 l4 m
你錯喇.. 阿佘對係內高波鞋嚟架.. wakakakaka... 你有無睇超級無敵獎門人終極篇呀.. 佢好矮架...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 G  ?0 Y8 W  j0 `9 |  _4 ]
2 b2 m) h- y! a/ B$ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。
+ L" C% Z  \! M# C$ yleekwoklam 發表於 2014-9-3 12:51 PM
% ]- U4 m; ]  @/ A

- ?4 Y, d. t" ]8 q公仔箱論壇幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚有身高
Ep7 Around 6 minutetvb now,tvbnow,bttvb# z% G0 i3 y  q( y3 Y5 ?
Kobe home address...
- W; x* k" _1 m- Xtvb now,tvbnow,bttvbxxxxxxxxxxxxxxTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' R+ q, P& y' h/ a) n0 e* l
xxxxx, Shatin
% {; t7 h" n; p7 V* mKowloon, Hong Kong
8 @& v1 C9 d4 Q, Z& W4 Gtvb now,tvbnow,bttvb
# _$ B& u$ ]* M( T6 V, G3 W# BWhen did Shatin become part of Kowloon?公仔箱論壇1 u' m: F( ~: u8 h! w# b' ~" _
Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
) J6 t' b, J% G3 i5 {6 [4 qwww1.tvboxnow.com
' z9 B3 \+ }) E/ Ftvb now,tvbnow,bttvb你唔講我都無留意呀!
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...tvb now,tvbnow,bttvb9 m$ o8 ~; P, C; `) V3 p# q
mnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
/ l$ n2 c: H0 ?  v0 j1 c$ g3 _
4 k( u1 {4 [4 N3 W+ n
阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛!
03/09/2014 大家支持阿佘以釘姐再奪視后嗎?
0 }; a% f4 M7 R, j/ C1 Ytvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# U3 W5 e! }2 x) N
又改主題?www1.tvboxnow.com- D" b& X) r1 X: w2 S
佘詩曼的確係[視后]之選,好多由佢做的角色生動有趣,  v' z( s+ o" B  l( @* J% W1 k" N
各有各唔同性格同取向,做到唔同的[佘詩曼]出嚟,
9 @3 v% C1 y9 _' r1 I3 t6 {  a' HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。天與地的阿佘,花家姐的阿佘,連十月初五的阿佘,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 T8 P! [# S& F6 K0 s
古 ...www1.tvboxnow.com( J) I& L& B6 ^4 Q' G5 Q; Y
金田Sam 發表於 2014-9-5 03:11 AM
' D( S4 e. @1 }( I; J3 j& V3 w. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 _& G  n# y0 `- vwww1.tvboxnow.com唔係改主題呀.. leekwoklam嘅帖通常會連續update套劇劇情架.. 咁就算我地未睇套劇都可以貼近了解下劇情嘛!
9 R7 o6 Y1 `* c2 k" x
我打中文太慢la... 英語會比較快 tvb now,tvbnow,bttvb3 M8 c) D1 ?6 b# t7 o& c# K) M2 ?$ v
Pedestrian_A 發表於 2014-9-5 03:14 PM
公仔箱論壇/ f: e2 S3 ?, l3 Z( p, g

2 X  C+ K: f' M7 r) _; Y我以前打中文都好慢架.. 用倉頡打快好多.. 好過手寫... 好易學.. 睇書或者响網上學就得!.. 中國人中文字表達.. 由其港式中文.. 好感動
, P& i7 N5 M/ H/ h去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。公仔箱論壇# X* M( t- q) l* T/ T
leekwoklam 發表於 2014-9-5 03:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 S8 Q& K; k+ u, g3 N* i% C0 k

" r& M  j& J! J0 y' Y- [2 W我覺最爆笑係, 佢居然响咁嘅情況仲要轉個彎去屈人响投資度吸水... 我要多多向佢學習呀!... 之後比爆seed向麻雀枱屈番佢.. 幾正呀!
The body heat part make no sense, you only do that when you have no other choice, but there should be plenty of heaters, warm water etc in the hotel.www1.tvboxnow.com# D6 L5 r) \+ m& ?
公仔箱論壇( _) z5 B  P/ J" E* C
As with security of the hotel, if the cleaner has ...
7 E0 V/ k8 R) Vmrfusion 發表於 2014-9-7 04:35 PM
, ^0 a5 q6 P5 P. J; \0 H4 R  `4 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 L3 [+ }5 U0 k2 ?3 b1 u4 ~tvb now,tvbnow,bttvb係咪!.. 我第一個反應都好似你咁.. hotel一定有heater架嘛.. 唔make sense! .. 都係嗰句"揾戲嚟做"