返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- @$ w; l8 f: g; m1 I
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
+ X9 S+ l9 l+ a2 w. G" a" stvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
8 @$ N$ b  E. G: W" n6 s% p2 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( t% Z9 v- M* M5 Z因為佢地兩個對眼神似人
www1.tvboxnow.com* U/ x! ^, E- e; B9 t9 V
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。www1.tvboxnow.com+ l, r( [5 S9 f( N
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
) c/ z4 u' h+ G, I; [公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
* {7 w& [% I  i! V$ kwww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com8 g2 t# p" t. U2 \2 l
咁我由十一集先至睇lu..追睇番4集.. 勁失望唔想睇落去.. 見mb BB呢個comment.. 考慮下十一集開始睇
《名門》遇「暗箭」tvb now,tvbnow,bttvb0 O7 [$ f6 B+ P& \7 i* H* i8 K7 s: y
2983124公仔箱論壇# U0 Y% j0 `" e
「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。 唔知《選戰》呢枝「暗 ...
5 h& U  H" i0 Y# Lleekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, }+ \, h/ N) J6 T3 Q. [1 T
tvb now,tvbnow,bttvb. l) w* o3 u; X* j! v' Q
就係因為佔中...呢套劇有政治劇情..想了解下啲人嘅政治手法.. 我睇過一啲政治人物嘅手法.. 恐怖到你唔相信...  加上有李心潔.. 雖然未睇過佢嘅戲.. 受姨姨影響.. 佢話呢個女仔做戲好好.. 而且我又覺得佢幾靚女.. 所以好想睇.. 唔知公仔箱有無torrent可以dl架呢?? .. 呢度連網上HKTV都無得入
9 U7 Q0 w5 ]# w4 v公仔箱論壇大文細佬同mnb1123兩位應該去睇《選戰》,雖然套劇唔係完全反映香港現況,但不竟同時局有啲啲關連吖嘛,睇完當解吓「思鄉情懷」都好吖。4 m! V! ?5 Q  |9 @
公仔箱論壇; k- B7 f# x& F) J
細佬你快啲睇番心潔啲舊戲吖,佢好有光芒但演技自然唔造作,非常正斗。
5 H/ ?, Q! S4 w: N, e0 C# M3 ~: |2 K: D5 D* z. z
我 ...tvb now,tvbnow,bttvb/ _7 C9 \/ Z: t
leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:31 PM
3 b$ [4 K* q2 ]( b" F5 z- Ktvb now,tvbnow,bttvb
( ?( h% g. u. ]7 J. l/ N" y公仔箱論壇見鬼.. 恐怖片巧驚驚.. lam lam你睇咗選戰喇?? 好唔好睇呀?? 網聞話好好喎!
tvb now,tvbnow,bttvb: D* J5 h4 n* r) z6 {

2 z) z8 Q  l6 c1 d  O% s! f' u係呀,啱,甚至由13集開始都無大影響。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Z  e6 I. ~7 G# h  p+ e
7 Y4 x! `4 O6 d8 t  k. G; |8 @4 x
啲角色跳樓又話唔死,撞車又話唔死,空難又話搞錯,成棚人冇穿冇爛「棟」番晒喺度。
) k" J/ g' Q& Q( [3 ^0 m* d! U公仔箱論壇
8 B' ?3 ]7 ~: S, z最大轉變係李佳芯連女都「必」埋出嚟之嘛。
/ X; R$ c6 A+ V5 {) \tvb now,tvbnow,bttvb29838284 D: z' W9 \9 h- O8 H3 x- Z
.../ w9 |, |9 Y. Z# W/ L) V
leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:49 PM
www1.tvboxnow.com4 @" \7 E5 s. R/ [' w4 r* G3 B

" E% {1 O: L! E; T$ W3 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁神奇?? 啲人大命不死, 必有後福呀!
lamlam, 我一次過追晒咁多集喇... 唔明點解Hugo要殺Dr. Ho 喎..殺人動機係乜??  殺咗Dr. Ho對佢有乜好處?? 殺唔殺Dr. Ho, 蔣勵都係鍾意佢架喇...   如果只係為咗似佢以前嘅殺父陰影.. 又再起殺機.. 咁佢應該有心理病喇.. 要睇心理醫生

評分次數

• timmaxsing

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 I% n+ I; f4 F4 G7 D. L0 l( o
糯米治木蝨,形容得好好吖。公仔箱論壇6 T7 ]; ^# j% E6 T, H1 \2 x  p
leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:04 PM
3 h: |, r" Y$ B$ t  A1 [8 itvb now,tvbnow,bttvb* z( C$ o3 l7 C3 t. b) [
唔好笑定欣响套劇嘅性格呀.. 因為我都試過好白痴咁死心塌地咁對一個花心賤男架.. 有時愛情就係會失去理性.. 真係奇怪.. 依家唔會lu