返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買公仔箱論壇" S: \) K# Y( M' I: J. t3 s0 T
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
7 Y) V- C7 H5 Z  X* `
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇公仔箱論壇7 k8 _; h9 ^% |
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
! o3 k, q5 V( D1 l/ N公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?
6 m6 q& m$ E, [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?
* v" K: d( P  W4 x" |" e  G係呀
! ?9 `7 [6 s3 v& R. V, [) q依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
  N0 O3 }. l& y) f& v, |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
* q& h* h# U9 |) e+ vwww1.tvboxnow.com個個都話one@@公仔箱論壇1 a. t' x6 `3 {: X% L  ~
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
4 O" x) b/ \" i& O# V4 x& Ltvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
) ^4 v1 }9 B& U3 u9 \4 j- Ntvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
. E. W% j' E8 z4 x* O8 a蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# }9 I! q0 _6 _' f) d) v
我有d fd都咁講, lag應該係因為free ram唔夠啦, 聽佢地講得返7xx mb, 太食ram喇tvb now,tvbnow,bttvb/ F# M, A! m+ r: O+ g+ f
鬆餅人 發表於 2013-6-11 07:40 AM
# @' _5 Q0 F/ k5 F3 Wtvb now,tvbnow,bttvb傾電話都過熱?!小心燒左喎@@