返回列表 回復 發帖
等 等 寂寞到夜深 夜已静荒凉 夜已静黄昏
JackyNelson 發表於 2011-3-3 11:40 AM
早抖啦... 今晚見啦...

哦... 唔係喎.. 你好似 dayoff 喎...  唔知見唔見到你喎
支持一個,感覺很好的
flbzt2009 發表於 2011-3-3 09:57 PM
請問你有乜感覺呀???
感觉可以呃到一帖
lhy92725 發表於 2011-3-3 11:18 PM
咁骨貓姐... 係唔係要扣分呀??? 
送隻歌仔比JN先

z-lAAkbwx9I
huhut6432gj 發表於 2011-3-3 11:38 PM
我都鐘意 男兒當入樽...
JN 無咁早... 起碼今晚九點到先見到佢...
今晚九點....我瞓咗啦
cammy8080 發表於 2011-3-4 08:42 AM
放心... 有乜事交低啦...等我同佢講...
同佢講goodnight....
cammy8080 發表於 2011-3-4 08:49 AM
放心我會交足功課... 叫佢 goodnight 之餘... 補多野...  sidekick .....  入你數...
我無話踢佢喎....

我要踢都踢死肥仔先啦.....
cammy8080 發表於 2011-3-4 08:54 AM
死肥仔...都係今晚九點先出場架喎... 到時我幫你整佢一野...
一于见锅整锅啦
lhy92725 發表於 2011-3-4 11:20 AM
好.. 一於咁啦..

Chef Robo
JackyNelson 發表於 2011-3-4 10:06 PM
你係到啦.... JN

以下係我幫 吹水區靚女中架靚女.. CAMMY 姐姐...傳訊比你架......

GOODNIGHT 啦 JN ..... 黎多野 SIDEKICK!!!!!   ..... 我吒.....     (呢野係計埋 CAMMY 姐架)
今晚乜事... 飛哥, 輝哥... 個個係到...
古5到我第一次........扣 分..........要比你

JackyNelson 發表於 2011-3-4 10:54 PM
我邊有意識不良... ??? 邊句...

不過我為左 cammy 姐姐.... 你就扣啦...   我無怨言....
天才 ~~ TGIF
JackyNelson 發表於 2011-3-4 10:56 PM
乜意思呢句... 唔明...
2+大大大分被人扣~~ 為左 cammy 姐姐... 偽裝紳士

紳士無非就是耐心的狼
JackyNelson 發表於 2011-3-4 11:00 PM
我邊係呢種人呢.... 你地呢d 係真君子...
別緊張,我不是什麼好人......!! 世道險惡 冷風如刀
JackyNelson 發表於 2011-3-4 11:02 PM
我都係鐘意做好人多d...