返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. s1 Q& J* r3 ^% b3 Y
第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。tvb now,tvbnow,bttvb+ b& G5 J% `9 F0 B( x: Z
2927296www1.tvboxnow.com" R4 }' m$ J1 \
leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:08 PM
4 @5 b6 }. Z7 ]4 s* c$ u
' v5 A1 {  h7 ?% j
話時話吖, 呢個阿棟幾靚仔咁喎.. 新人?? 唔知佢有無幾會呢?
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。
( c2 h" R. M# q  R你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?
1 n$ T! h1 r$ M4 c/ e9 y+ }2927306
' i$ o, `! X: x8 \. o2 B+ O$ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今日睇 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 y$ b* o6 y8 ^
leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: H: Z3 d/ O1 G3 h7 B, g" f5 n9 ]

, y  O& i6 o! s' p# S9 o: ~  |2 K公仔箱論壇即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇
tvb now,tvbnow,bttvb9 z/ g4 {7 \& f9 c* y8 a
阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 a1 o' k/ k0 g% E# f9 V
leekwoklam 發表於 2014-8-30 12:32 PM
0 F9 f+ j1 j! bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ^4 Q6 U0 x% v. ~
你地知唔知阿棟真名呀?
tvb now,tvbnow,bttvb% {9 l( S  L: F
哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。
, l. n- I2 R3 i; d0 u6 uwww1.tvboxnow.com2927826
, Q$ D9 G4 Z3 rwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-8-30 12:18 PM
www1.tvboxnow.com4 S; I; }# S( T6 l6 _2 p! M! M

6 S- Y7 r- _# ^6 x公仔箱論壇峰哥變咗金魚佬呀! wakakakakaka...
8 ]/ H$ u: C. x$ P$ ^3 w9 m/ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2929288
5 }) ?$ ^7 Q' {* S9 E細佬,阿楝真名係陳光耀啊。0 v# f* Z1 N6 Z9 w. P
幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。www1.tvboxnow.com6 T  ?3 p6 n& x# G- [& I" @& o- r7 L4 y
嚟緊啲劇大家支持一吓吖。
7 n) z# I8 C: @& s% B' P" P2929289www1.tvboxnow.com- S( Q( M7 ~. a* i+ ?8 x+ Q
leekwoklam 發表於 2014-9-1 02:33 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! @( j* R5 Q8 h

; r) K4 U+ ~4 p# {7 _& A好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!
回應釘姐撻唔死都幾神化, 我嘅答案係-->幾神化有幾神化都得呀.. 佢係UC嘛.. 超人嚟架!.. 只要有少少地方卸力, 就輕而易舉咁彈開安全著陸喇!
" k' V' p; z' ?' j# g$ B; s6 e+ T2 g
哈哈,你係咪影射緊軒仔呢?
7 D9 q" i! w8 e, J0 @! E# {* A2929839TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  t1 t$ l5 L8 j4 D- b
我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。
( }0 I, k6 O3 z  j3 q tvb now,tvbnow,bttvb7 ~. v, }4 _# n4 ]9 N
0 ?$ J5 B# G( l
leekwoklam 發表於 2014-9-2 12:38 PM
- \) s' }3 u6 u2 z1 ~www1.tvboxnow.com
$ r1 L" _% ^1 U" c6 _4 ttvb now,tvbnow,bttvb敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka..
現實中我幾唔鍾意啲女仔明明己經好鬼高仲要著埋六七吋的高踭鞋,替死咩?!
5 C& x! i# W) dwww1.tvboxnow.com, d  N* Q! d. k3 r+ E: D) x
徐子珊係唔太高,又係慌死執輸,呢個陳敏之本身高度己經夠晒有凸,仲要咁著!
4 c( H- S  O' mtvb now,tvbnow,bttvb欣賞佘詩曼的一個特點,戲中無必要時唔會著高踭鞋,要跑步或者 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' C5 D8 X* w# R& _# g3 `: Q% d
金田Sam 發表於 2014-9-2 02:08 PM
( q8 N: B3 c: c公仔箱論壇* x- K1 K  L' [
你錯喇.. 阿佘對係內高波鞋嚟架.. wakakakaka... 你有無睇超級無敵獎門人終極篇呀.. 佢好矮架...
- \+ l3 {5 d$ p/ b
2930500www1.tvboxnow.com' p3 I2 R% Y  C2 l. P9 m
啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。
1 l/ x+ i: C! ?% ^# q& v公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-3 12:51 PM
+ P7 I( G+ o& `1 c

0 ~* K' O& E' _4 M  KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚有身高
Ep7 Around 6 minute
( ^. U6 q, F$ r% f2 l. MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Kobe home address...
8 u& _. ?5 D) H) P! D, Rxxxxxxxxxxxxxxwww1.tvboxnow.com( p# X! P/ x" r( I# m+ K7 _5 U
xxxxx, Shatin7 \- {1 u! h2 n
Kowloon, Hong Kong1 Y3 N$ Q8 r- e- G0 h
tvb now,tvbnow,bttvb8 u. @4 S5 {& {- d% S
When did Shatin become part of Kowloon?公仔箱論壇2 ^+ `# O0 s: ^" x) z5 N3 B2 _  A1 [& ~
Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
. E1 ]- C2 _% S# c7 i+ X) xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 n7 a. L* p* p  A9 R8 `公仔箱論壇你唔講我都無留意呀!
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...
2 Y2 Q& J; P! m% ?/ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
. n' \+ M/ C. }; {5 a, |8 rtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Y. X( M; @6 d# v
阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛!
03/09/2014 大家支持阿佘以釘姐再奪視后嗎?www1.tvboxnow.com+ ?, N* b7 n! S& f& e& e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' v& r; r$ P% ^: ?
又改主題?
* m/ _+ B. E1 Q# ^. ^www1.tvboxnow.com佘詩曼的確係[視后]之選,好多由佢做的角色生動有趣,公仔箱論壇2 D7 j2 U4 S' [* X0 F! ~
各有各唔同性格同取向,做到唔同的[佘詩曼]出嚟,
1 k7 r$ z! _7 ~( |' Z- i- Htvb now,tvbnow,bttvb天與地的阿佘,花家姐的阿佘,連十月初五的阿佘,
  \1 O8 E$ q- Y2 S3 f5 Z) z公仔箱論壇古 ...www1.tvboxnow.com) E5 h4 Z7 e' S# I* D* G
金田Sam 發表於 2014-9-5 03:11 AM
' e- ~# g5 y% N9 c% y% [- s公仔箱論壇
: M+ Q6 q" [, m5 L" ~8 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係改主題呀.. leekwoklam嘅帖通常會連續update套劇劇情架.. 咁就算我地未睇套劇都可以貼近了解下劇情嘛!
www1.tvboxnow.com' a, d: ~  _6 m. {8 m: ~
我打中文太慢la... 英語會比較快 www1.tvboxnow.com% Y3 F! |5 N2 P6 L, c" R
Pedestrian_A 發表於 2014-9-5 03:14 PM
公仔箱論壇3 b0 n: s; m- A& A* R, f6 P: a

* t5 g9 u. z5 |6 e% \/ U- f5 kwww1.tvboxnow.com我以前打中文都好慢架.. 用倉頡打快好多.. 好過手寫... 好易學.. 睇書或者响網上學就得!.. 中國人中文字表達.. 由其港式中文.. 好感動
29318402 U9 ]% c! T) Y% x5 [
去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。4 c% C1 B5 [. K1 w" |, {0 J
leekwoklam 發表於 2014-9-5 03:59 PM
公仔箱論壇5 e7 D+ R8 J2 j: ~* }7 E

( _! F+ [! h# k! O2 t. v7 M公仔箱論壇我覺最爆笑係, 佢居然响咁嘅情況仲要轉個彎去屈人响投資度吸水... 我要多多向佢學習呀!... 之後比爆seed向麻雀枱屈番佢.. 幾正呀!
The body heat part make no sense, you only do that when you have no other choice, but there should be plenty of heaters, warm water etc in the hotel.tvb now,tvbnow,bttvb& L; H! d9 P4 K& l2 `3 O7 E
公仔箱論壇) ]) ]& O9 Y9 g1 j7 U# ]' e
As with security of the hotel, if the cleaner has ...
) G4 z! Q/ R1 L8 O, Smrfusion 發表於 2014-9-7 04:35 PM
公仔箱論壇% V! ?( W3 m6 y& p4 A, I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 @6 @- x; h0 o+ m1 I
係咪!.. 我第一個反應都好似你咁.. hotel一定有heater架嘛.. 唔make sense! .. 都係嗰句"揾戲嚟做"