返回列表 回復 發帖
5 [  }1 L# ^( v1 M* i
第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。
# k2 [2 v. F. t& d0 Y; C( q. |$ [# m公仔箱論壇2927296
% T  M7 p7 w) b7 H6 d6 P/ V- E3 Ileekwoklam 發表於 2014-8-29 02:08 PM
公仔箱論壇6 e. H4 m! |6 Y: t- F; A
7 h7 j! X! B8 n$ ]* A
話時話吖, 呢個阿棟幾靚仔咁喎.. 新人?? 唔知佢有無幾會呢?
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。
, {! ^' g+ Y- z. ]+ z2 A+ t$ j你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?6 z6 a+ l( s$ C4 C
: I# R* l( q5 G  q" J  }) ]公仔箱論壇今日睇 ...- h/ s+ a5 h' L: Q2 N1 ]
leekwoklam 發表於 2014-8-29 02:28 PM
5 u, M. ^; @6 e9 `; ?
www1.tvboxnow.com8 {1 S% \+ B9 a% c
即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇
5 d. k4 o) l) P# M阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。3 Z, k5 a9 m; p1 N, h
leekwoklam 發表於 2014-8-30 12:32 PM
  m0 u7 t( d5 ^4 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% C  o( @/ D9 j. v/ c. R/ Htvb now,tvbnow,bttvb你地知唔知阿棟真名呀?
* |. I5 y6 U" v- p, V2 h 哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。
" O( f* w2 T2 X4 x2 Z8 ~tvb now,tvbnow,bttvb2927826www1.tvboxnow.com3 {) A+ _& u0 q% p
leekwoklam 發表於 2014-8-30 12:18 PM
5 A& W5 p7 }$ v* W8 B( b2 \" C公仔箱論壇
, C' Y3 b& |8 W; y- s) R3 itvb now,tvbnow,bttvb峰哥變咗金魚佬呀! wakakakakaka...
* G9 \8 i$ C' s! y# m3 E  Q2929288
+ T% N7 g! a8 b: `1 R: o6 g6 F8 K/ M4 `tvb now,tvbnow,bttvb細佬,阿楝真名係陳光耀啊。tvb now,tvbnow,bttvb- C: y* e( g8 u9 q  ], I
幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* K& G- C: `& o- e
嚟緊啲劇大家支持一吓吖。公仔箱論壇( o# C1 x4 b+ q. S
2929289- n6 ^" s- `0 \! u, q" M
leekwoklam 發表於 2014-9-1 02:33 PM
# K! D( n, N6 \) D0 c" |

9 D5 Y3 i( y* x  o* w8 N4 uwww1.tvboxnow.com好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!
回應釘姐撻唔死都幾神化, 我嘅答案係-->幾神化有幾神化都得呀.. 佢係UC嘛.. 超人嚟架!.. 只要有少少地方卸力, 就輕而易舉咁彈開安全著陸喇!
7 ^( ?- D2 @7 q+ `
哈哈,你係咪影射緊軒仔呢? www1.tvboxnow.com: W0 n5 ~6 K$ D% j
& O6 y) @, ?$ _& X$ B0 A& H1 ^% {公仔箱論壇我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。7 V* @; z# ]/ y* \  `
tvb now,tvbnow,bttvb/ X" ~2 {, v! m, y+ G+ H  s3 b- m0 X0 E

$ j! ]/ g# s8 j7 @( H% Swww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-2 12:38 PM
+ R5 G+ \+ Q+ l1 Z) gwww1.tvboxnow.com5 H* m' S' C% k9 }) b& p& z2 V+ I
敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka..
現實中我幾唔鍾意啲女仔明明己經好鬼高仲要著埋六七吋的高踭鞋,替死咩?!
" D8 [% M' |4 ~. ?  g6 k  w% Mtvb now,tvbnow,bttvb4 q3 ]! Y: M: f0 s+ _3 m# \
徐子珊係唔太高,又係慌死執輸,呢個陳敏之本身高度己經夠晒有凸,仲要咁著!
/ w5 a- W" W6 U+ U& \7 F欣賞佘詩曼的一個特點,戲中無必要時唔會著高踭鞋,要跑步或者 ...
+ x- }% u) o8 W; C# n, e) K7 e, dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-9-2 02:08 PM
tvb now,tvbnow,bttvb7 q: \( N2 M0 h
www1.tvboxnow.com' k$ X9 d$ N$ h9 q
你錯喇.. 阿佘對係內高波鞋嚟架.. wakakakaka... 你有無睇超級無敵獎門人終極篇呀.. 佢好矮架...
, w. J8 r$ r: j
% b7 Y; y7 u2 T6 g啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。公仔箱論壇& R2 n6 g  f' c3 X0 s; b+ k
leekwoklam 發表於 2014-9-3 12:51 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ i7 o0 v- K, g: n8 E3 A/ G$ B4 D
公仔箱論壇* R6 U/ S$ X! L% t. `' i4 s3 @% C
幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚有身高
Ep7 Around 6 minute
" u- @9 N8 e6 X) o/ Y1 \* a公仔箱論壇Kobe home address...
$ Q3 Q0 a( {5 K! d# }xxxxxxxxxxxxxx
5 Y- d% @& T  q/ d公仔箱論壇xxxxx, Shatin
' B+ N. ]2 n5 [; [, R2 [Kowloon, Hong Kongtvb now,tvbnow,bttvb, i( f. W$ L* T7 S8 W8 f. l% N
公仔箱論壇  `  z, s5 m; J" I
When did Shatin become part of Kowloon?8 Q7 G5 E& |: o4 h5 Y4 F5 m* Z. G
Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
! M2 I9 m+ \5 m% f' A- [' s. s0 Q% PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com/ d$ i3 y% B- p9 M( S& @
你唔講我都無留意呀!
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# p, q$ Y, l+ W; p9 n. C
mnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
& m# m  F) p) k% T2 p( B6 ^6 P1 k  x! y. E5 O- Z
阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛!
03/09/2014 大家支持阿佘以釘姐再奪視后嗎?5 |+ T0 f! N" Y2 D! h

# d, f4 S+ F4 L: P- A/ cwww1.tvboxnow.com又改主題?9 f$ Q  H; N. t7 ]
佘詩曼的確係[視后]之選,好多由佢做的角色生動有趣,
) I# B' L$ S# k5 f, o8 P5 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各有各唔同性格同取向,做到唔同的[佘詩曼]出嚟,公仔箱論壇; a9 G' z3 s. C6 X+ ?" O2 t. U
天與地的阿佘,花家姐的阿佘,連十月初五的阿佘,
4 z) y1 d9 Q. N4 ktvb now,tvbnow,bttvb古 ...0 w. V" i4 m$ E* W4 s' P1 ^
金田Sam 發表於 2014-9-5 03:11 AM
, F* f; p7 c) N4 A# @* }, K! }9 z" T

+ s0 D. D3 C$ l& ]tvb now,tvbnow,bttvb唔係改主題呀.. leekwoklam嘅帖通常會連續update套劇劇情架.. 咁就算我地未睇套劇都可以貼近了解下劇情嘛!
" M" W) ^9 N7 ?. u
我打中文太慢la... 英語會比較快
" q2 m3 l$ `% E2 `公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-5 03:14 PM
/ G& [; O" H: A) y' X. w

1 f& L7 J' T$ y; F6 d我以前打中文都好慢架.. 用倉頡打快好多.. 好過手寫... 好易學.. 睇書或者响網上學就得!.. 中國人中文字表達.. 由其港式中文.. 好感動
2931840tvb now,tvbnow,bttvb$ `+ l% m* q' w$ v# d% J
去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。
0 u5 r1 @+ h4 V& E2 G* l/ itvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-5 03:59 PM
www1.tvboxnow.com/ M& \$ k2 U2 T# i
公仔箱論壇0 W/ U. A  A) B( s1 c  b
我覺最爆笑係, 佢居然响咁嘅情況仲要轉個彎去屈人响投資度吸水... 我要多多向佢學習呀!... 之後比爆seed向麻雀枱屈番佢.. 幾正呀!
The body heat part make no sense, you only do that when you have no other choice, but there should be plenty of heaters, warm water etc in the hotel.
/ X7 n0 k: o4 O公仔箱論壇
1 ?/ P9 M* i: s8 }7 H公仔箱論壇As with security of the hotel, if the cleaner has ...
6 t- |5 ]8 b1 e6 Z1 Smrfusion 發表於 2014-9-7 04:35 PM
, \9 L- m8 t8 t% i  ]* _3 ptvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: @! z9 I5 E5 c) F8 G0 }; H0 }
係咪!.. 我第一個反應都好似你咁.. hotel一定有heater架嘛.. 唔make sense! .. 都係嗰句"揾戲嚟做"