返回列表 回復 發帖
8 t& n+ M9 D) T: G; g$ a  Y( x, gtvb now,tvbnow,bttvb: Q( v/ @; F  }  \
係呀.. 我睇到網上資料講咗三個UC分別係佘詩曼, 林峰&沈震軒.. 但仲有兩個係邊個呢??? 黑警無交代過! 你知喇...tvb好興好似出人意表咁架嘛.. 所以都好有可能黑警係三哥架.. 但劉江又成日做奸角喎.. 真係 ...- N% Y, T1 P% Y" h- E+ V3 M
大文細佬 發表於 2014-8-29 01:44 AM
% I( R- k+ X  g第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。+ q& N: o( Z/ z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。
7 h* O7 Y. q5 ]/ D* ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?
) ]" K) B8 u1 A& C! V7 o
- _5 q0 l! _' t- h
今日睇報紙葉念琛導演都有讚佢入哂形格啊。
+ y, d5 ~! @! ?, H0 W) F2 a
看了楼主的介绍对这剧更了解了,看了前3集还行,希望越到后面越精彩,不要烂尾啊
+ y' K  s! p& Cxxxfei 發表於 2014-8-28 03:46 PM
" |& ]% \" G! @tvb now,tvbnow,bttvb 哈哈 ,不過"虎頭蛇尾"係好多無記劇集嘅共通點。當然,我都唔希望佢爛尾。
7 a$ h; ]3 K  z% _5 ktvb now,tvbnow,bttvb
; \& u4 ^/ E( v8 d' mwww1.tvboxnow.com
( x- \5 T1 G  U2 c: p' E2 s. _www1.tvboxnow.com
/ F7 Q  Q6 S4 y8 j) {# \$ i即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇
8 Q! s4 [2 `) w5 R' ^0 [, }www1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-8-30 02:34 AM
, U8 ]8 E! ?! b( j9 v6 N9 itvb now,tvbnow,bttvb 哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。
) q7 t: q$ }7 _( }$ m/ d9 a
tvb now,tvbnow,bttvb; B' ]' |  c  a( a
用幾個呢種後生仔做臥底角色,林峯佘詩曼做handler反而仲有說服力,www1.tvboxnow.com% z; F1 N8 [/ V7 e$ k: c' `
[天與地]時都有三個後生仔,加埋呢個,唔好寫到角色點容易賺大錢,& n3 g7 y  B) a  v7 v
唔使為拉一個咩社團人物而要個個臥底犯咗幾年法先可以拉人,0 m. p2 p& ^- h- h1 b
戲中如果林峯都 ...www1.tvboxnow.com5 T2 w4 p: E4 {0 B' ~7 ]
金田Sam 發表於 2014-8-29 03:49 PM
1 h: {6 Q7 E. ^9 a& \: E3 B; Z& n& itvb now,tvbnow,bttvb阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。
" o9 \3 N" b# l7 ?# etvb now,tvbnow,bttvb
0 k4 r$ n- ^! c/ P% C: N3 L9 p7 N
( S  X  O# E3 O1 H
2 |/ v0 N1 j) f4 w) L' W公仔箱論壇你地知唔知阿棟真名呀?0 {+ E& t( U7 q8 q
大文細佬 發表於 2014-8-31 12:19 AM
, N9 x! M( }, c! D+ Y; awww1.tvboxnow.com
* B5 A& r2 n. q5 S9 a公仔箱論壇細佬,阿楝真名係陳光耀啊。
( ?$ x9 X8 P& |8 o公仔箱論壇幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。www1.tvboxnow.com$ x5 W; t% E: s+ V- h% o: ^
嚟緊啲劇大家支持一吓吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 c, Y. g+ o1 X1 j- i
已經唔敢睇TVB好耐~~~好鍾意阿余~~~所以決定一睇
0 `  f9 D+ d0 k. ^; p* \1 q' PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wing234 發表於 2014-8-31 09:47 AM
公仔箱論壇- h1 F# e0 p8 C; _9 a4 R
其實好都停咗睇無記劇集3個月,不過《使徒行者》值得我再度關注。
www1.tvboxnow.com+ Q. ]- \6 R* `4 M% @0 W

1 Y3 W1 F4 Y% \& ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!
$ Q9 P' z# p# ewww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-2 04:37 AM
0 p7 t- H/ N1 h* \4 i0 M, nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,你係咪影射緊軒仔呢? www1.tvboxnow.com: I% G+ Y( s. `  s) H9 W  R
www1.tvboxnow.com( x" Z8 ^! R; N& t7 U/ b* F
我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。tvb now,tvbnow,bttvb/ P" Y6 ?4 U* v  f

1 v+ I6 u/ a0 {& K# |4 p, j( y
  g" |6 ^1 F1 [! x# w公仔箱論壇; Z4 y6 i+ \, F0 [$ [1 ^
敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka.. ...
- V2 g+ o7 k" O+ V0 @大文細佬 發表於 2014-9-3 03:16 AM
' i1 s) E, M) V6 w

: J/ D9 T  V: Z& t' V啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...
6 C- n7 O: i' Z9 U& Dwww1.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
公仔箱論壇. N* J  z' S+ c& [8 D
釘姐好好睇,但暫時純靠喜劇感吸引成為焦點,欣賞佢真正演技等多幾集先.......
' u, F6 ~& ?4 W! ~- q; f' hwww1.tvboxnow.com我唔想阿佘攞視后其中一個原因係想嘉欣攞囉。
) N  ]$ a8 c3 m( I' HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; C5 z& \8 X# D/ t$ `9 ^
唔好鬧我呀....公仔箱論壇7 z0 W( `# s' k! Q- {- e' y$ u9 u8 o
# H6 G7 S) k" t" Jtvb now,tvbnow,bttvb
* T6 Z0 x7 J( v+ [公仔箱論壇
tvb now,tvbnow,bttvb2 ?" z' Z5 A6 v. B

+ S% N, v- M1 g幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚 ...www1.tvboxnow.com, a0 U8 O& ?; j4 h8 w& x
大文細佬 發表於 2014-9-4 01:24 AM
5 ^4 I: x* X6 N5 M1 J% i公仔箱論壇係,唔意該成日講人哋啲身材。不過女仔有5呎8都好難得。tvb now,tvbnow,bttvb+ ^) ^; d3 a' W9 Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Z% f: `% p0 R* F) |$ P7 y
另外,敏之10月1日結婚啦,大家都祝福佢吖。
' a  j0 s5 ^+ M0 ?* dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' ?/ _2 C4 n) @
阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛!
- u: d7 J/ K$ s, K8 U: f% b公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-5 01:14 AM
+ H, L$ x3 e, @# o7 O  ?  E歲月催人吖嘛,快四張了。
1 M9 l/ ]% |/ U, x) Q, G. S) |# x5 N8 |9 y8 b- E$ c/ }/ F; ?& G
睇佢著小背心短衭嗰場真係好驚同時又影埋佢個大頭樣架陰功。
Ep7 Around 6 minute
2 R" m2 e3 u; \6 E3 A& E公仔箱論壇Kobe home address...* R# K! E' s4 D# _& o2 }" z
xxxxxxxxxxxxxxwww1.tvboxnow.com" T- m3 C" O3 q6 O. ^5 ^
xxxxx, Shatin3 u# I. ]; L% ^0 T: {# }8 p
Kowloon, Hong Kongwww1.tvboxnow.com/ F: j9 G9 o4 m' ?& B9 \6 a5 h, j
tvb now,tvbnow,bttvb  r( y1 P9 G4 e# O5 S
When did Shatin become part of Kowloon?/ ^: f% u) k7 K$ Z
Pedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
, M1 N* w: |" h& l/ n$ E; d; {www1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb0 a, B* L" \/ L* P+ r
哈哈,係咪因為你係英文人,所以咁快留意到?

$ A! p' C0 K) H  f0 Cwww1.tvboxnow.com去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。
. u  \6 [1 |: z5 Y
" C6 |( [5 H2 `& V8 F& V$ C
今套不惜工本的[使徒行者],爆炸場面,撞車,請臨記,轉好多場地,街鏡實地拍攝,多重鏡頭運用同演員搏命,連跳樓戲都有幾場,樣樣重本之下觀眾反應居然咁冷淡,睇嚟係寫的臥底橋段己令人生厭了。
2 [+ W6 Y1 P4 _+ {9 [tvb now,tvbnow,bttvb; n2 r( D, {" w; v& Q( \  \+ a+ D

0 x' _0 t7 ?! k8 |+ D) c8 @( J心贜打針的確有 ...6 e% y$ o2 \) q/ ~6 K. C* ~0 w
金田Sam 發表於 2014-9-7 02:18 PM
公仔箱論壇  _/ ^: _" N* y9 O

' @7 r$ I3 t+ J. V/ w# BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。平均收視 27點,升咗2點,好似弱弱哋。