返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! f! h2 D5 E! l+ }& Q. R& ^: Y
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ?9 a( y& ?- k$ D$ }( y6 v/ x
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
8 N- }# @, M9 k+ d/ E, hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。29420042942006
1 c0 ^  j1 n) z" Q# y2942005www1.tvboxnow.com* U- g# i$ E% Q5 n8 S! Y
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: ^- q% R; a: D" M% P% n8 O- n4 ^
tvb now,tvbnow,bttvb; Z# k2 y' J% t8 v& \' A  m" q
一樣咁靚
www1.tvboxnow.com# N; Z1 @  X! l( X' i, d+ J% T
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。公仔箱論壇' W+ h" o  D. L+ [0 e0 l
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
4 {  l, b1 Y- k4 }* hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ~& @6 ?3 a9 O% m: x# `
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
7 H7 r" g, @9 p: V0 Y0 }/ e公仔箱論壇唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。公仔箱論壇0 w8 T" I3 K4 Q% ?5 c, t1 ~4 `
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?www1.tvboxnow.com; _4 {, X7 n# Q% w: w) q! x4 q
www1.tvboxnow.com; T" V1 L: j) ^, y; H4 o& P) L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 f* X; n7 V5 M0 ?+ s
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
www1.tvboxnow.com: [" F6 {6 \8 i/ i
& |  N( N! @- m5 t+ ]2 U7 u- G6 L
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, 公仔箱論壇' V, O) X/ x+ F8 s  y
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
# u3 q# U" ~8 \1 B% U; T* a+ T1 ~www1.tvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
tvb now,tvbnow,bttvb5 S0 f: m% ]2 Y# N$ P- h$ @; c" v0 Y
* t6 X1 u/ p8 y/ E) B
可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 i5 P/ F: p) B4 q; h5 M
2946635公仔箱論壇' [& I9 K& }1 E- H/ C( _
+ _" q2 K% U" Ftvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
, J, P7 C8 z0 Y  i; K3 k# y- T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! T  F. `3 o0 u7 I4 h
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
公仔箱論壇& h! U: U/ [, u9 J- h4 k
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話tvb now,tvbnow,bttvb6 t" f- K) N$ S/ C0 \% M" c4 @& S& ?
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
公仔箱論壇, t' s! M  ?6 k  z2 F/ G

/ I9 v* P: ^& L5 x8 G. s3 ^. g' h嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
" h! C. Q  m1 R4 Q$ _) y! Ftvb now,tvbnow,bttvb我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
, b7 A3 H* O; s公仔箱論壇我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。& |+ D& i! z" Z7 m% G2 h
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ E. v" {% X3 z9 w9 j
2947135TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- I' {8 B* {# O8 e, v
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
2 x( {7 m; A, U" J# _7 q/ Y, OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! G$ C( e% P2 _; m+ x2 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁老比人打patpat?
# |9 p5 D% l) G. z$ B- e  R
tvb now,tvbnow,bttvb# }9 i2 s. ?$ L) |( p
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,www1.tvboxnow.com3 N( s# ?, T$ |2 ^# W, `, V
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...www1.tvboxnow.com% q# f; p  D1 u$ v0 T6 c( `% f2 p
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" N( `' z, p4 @# h# V3 S; x
4 R$ {( G: G7 C0 V: B: i6 a
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( s# f2 H) A- S
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' l1 I) N6 U! M& g% X
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
. S$ C4 E2 n- O( z

! W( ^1 A! f# x1 Btvb now,tvbnow,bttvb係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
) l% `7 E* S3 ywww1.tvboxnow.com因為近期劇情真係超悶...........
2 n0 r* T" {- p; f5 B( `www1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: A+ O, o9 {# h; i. x& q) M
; _7 f$ [" {& x/ V& I7 V
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
www1.tvboxnow.com" ]9 W0 A& u+ F0 _! ~" X2 d5 x' i. b
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?- D& E) {! `  m, N7 M5 P; u
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
# s: `- G3 v2 d) S4 }' P7 N0 g公仔箱論壇
4 z6 Q9 |* ^; _6 X8 ttvb now,tvbnow,bttvb.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D; i, t1 W# _9 V+ |1 [/ @
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
7 E5 P: f+ P" t3 H  K

1 w$ S. W5 h& L# N# I4 U# HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
www1.tvboxnow.com* |, m: M0 X$ w* [2 o; t
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# K/ ]) p8 I9 L8 ?% W
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
# [7 B8 {4 x. P* vtvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: W& r; x1 L. O' k' W' N8 \' x
沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉