返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。tvb now,tvbnow,bttvb1 n1 O( F% z* x
因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.1 b! b5 V/ U! F( o. `; {. z
5 t! V& U) O$ J+ d 7 l/ v. C  u! E$ U" u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' a+ [+ E  @' X& Q( n+ {: R
leekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
  k" S$ v. ^- Z; S! i+ H2 W5 d" A
www1.tvboxnow.com- `8 G4 r( u: T
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
公仔箱論壇6 |3 T* t+ P8 V  L6 v, F

7 s+ A6 U! Z0 I" M( V- y4 U佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地9 p( c/ _( Q( ~# d7 I: n
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
公仔箱論壇& U2 S4 r; Z. `9 u7 T4 H
男人到30歲後會開始脫髮... $ a1 ~) q. D1 V4 \0 X
還是不明白為什麼女性髮型!
+ H% C( X2 f" u5 \
男人到30歲後會開始脫髮... www1.tvboxnow.com6 |" V/ [+ e- `" I& Z
還是不明白為什麼女性髮型! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 D3 _0 I& [6 i
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
0 C5 V) L: T7 k+ V. V9 R3 r) c( T" n公仔箱論壇係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-7 03:35 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb1 S3 B3 }8 ]5 h& ^& b% L4 Z3 b
) ~1 |+ i6 X$ |4 R' n; \* e* D
公仔箱論壇- q0 C4 e7 e- |6 O

; p+ _. S8 [' C  M- X8 k% yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地公仔箱論壇; P$ D& w- H( T
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
2 }) [5 D3 r. a  f& R$ \# _+ h

1 a" N9 w2 e- x2 Ttvb now,tvbnow,bttvb嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
" T7 K* n9 x! A( O2 U
阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?
# }3 D; ^; H' W% r# y2 b9 ntimmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
公仔箱論壇7 P4 l. U  A6 E; k0 q* ?
我諗唔會啩,又爭家產呀?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-9 12:26 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb  i, U' H  E  g7 D

) ^( a" z, }3 z4 Etvb now,tvbnow,bttvb
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無( `$ D( V. A8 i# R+ X7 ~
lhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
www1.tvboxnow.com; r; l' b9 n) L4 m( I1 c/ B
貓姐要求好高咁噃。
1 `+ y, y, Y2 y- b公仔箱論壇咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?
$ J- i7 U, E1 g! _% c/ M5 M( q! v, Mtvb now,tvbnow,bttvb講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
公仔箱論壇; l: e9 h* l/ L0 o; L% f' P
公仔箱論壇7 N! L) W; v  i( {; a
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
4 d) M: N) [2 V& i1 N, Z公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
www1.tvboxnow.com1 n5 G1 C; x: {; W  ^+ D
3 S' [/ L. k; ^- z7 t# f
可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
6 y* `. a( p6 B3 v公仔箱論壇我諗唔會啩,又爭家產呀?tvb now,tvbnow,bttvb3 ?8 h& d. i) U1 o7 T
leekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
7 [: E) }+ r/ n, z: z9 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 o) {" W# K/ p4 S2 q, ]4 y. P
鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。