返回列表 回復 發帖
" ?; S4 O6 f' @) K" S3 P) F

! i! V( E" W7 J8 w仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁公仔箱論壇( }' u5 @# [4 T3 O# _' ]7 y
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
公仔箱論壇. J1 r% Z6 D+ b5 y7 T- y" [
係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
2 v% q. j2 @4 Y' K大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 U3 x+ q3 G* D0 Z4 R
我幾驚各位唔明呀.....
  t2 K7 y9 Z7 c/ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb) y) x2 [2 L" T9 g& _' Q& s4 V5 O
我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀tvb now,tvbnow,bttvb# {7 H) e# G' [
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
/ |. e, d% [7 i% zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦,咁諗其他人都明啩。3 f, E# l2 f5 X
不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。www1.tvboxnow.com1 b/ R/ S9 [3 `9 Y" Y, R! y4 N
希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes公仔箱論壇' x; c3 I/ ~% U( a# t
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
/ s- j/ D( @4 O" T5 r  D/ W, j公仔箱論壇哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...
: V# t, R3 S. Nmnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
5 a9 s! K5 }! }2 `, Z8 l有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 U" Y' b$ @! i# ?5 z& E
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 K' h; C, @( w
mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) S7 f8 w  }- |* H3 K
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
5 |% M' A% x  |5 n大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
  m" ~: k; K2 H  w+ ]" }& KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
8 D$ D) N) L; Q0 k! k8 awww1.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢tvb now,tvbnow,bttvb9 [1 q* L5 o& a8 M- e4 Z) a
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
" R7 H! }; Y  F8 Y' o8 H$ e8 v8 m
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
0 `1 `* u) h7 ?  B7 s5 V) B7 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 G3 h- J8 f* Z5 k5 j6 {% s自食其果
7 \& t. j8 w& n% P# B; `! h  bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
& K' C- A. B- w0 \% @( {+ c4 a
係呀,自食其果,好有教育意義架.....
5 \! A% t# ^# |7 \tvb now,tvbnow,bttvb
8 e, W( v% A( [7 R4 p
. W- {" L2 u& ]  I
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 k9 x+ n# e2 |& T0 L  g- c4 _1 K
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
* w' e, z1 h- T$ e( `* j7 l- Gtvb now,tvbnow,bttvb
0 A7 A8 i2 j4 l5 {' A' Q2 ?3 s( b
1 G. F8 O2 W6 f杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
* B4 E2 _. i  i4 M  g9 z

0 v: E/ A: Z  F' W" A: {% bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
5 W  }2 {* ~1 s公仔箱論壇$ w$ R( Q, o9 v0 M% w3 F
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔 ...1 W/ U% U; m3 b& d/ Q
大文細佬 發表於 2014-10-16 02:20 AM
公仔箱論壇% x5 q' G) H6 [
tvb now,tvbnow,bttvb* s" |: `/ M( g& {& g7 Z, @
我都認同唯唯演啲角色有時頗造作,如果個角色純粹搞笑嘅會好些少,不過佢做木蝨我覺得一般般,可能同佢有時刻意copy張家輝個化骨龍有關啦。www1.tvboxnow.com# M& X6 l. Q- p. r' n. S9 E& Q5 R
至於子善呢,佢做小人物角色我非常like,例如"洪炳"甚至星爺舊片《喜戲之王》裡面個"洪爺",都做得過癮好睇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 P% `% V( L: }2 d  p: k
但做《點金勝手》保安及I.T部經理 Tiger(王英標)就麻麻哋,主要覺得佢個「格」唔係太似嗰類人囉,唔關佢演技事....
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
3 q6 ^& x* p3 I' a, \tvb now,tvbnow,bttvb可以! Y, ]8 h  v( [7 _) ]( Y% G; i9 {- ?1 O
tvb now,tvbnow,bttvb1 f' U! d) ]: Y$ p& y, ]
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
. Q& s  u1 i% h- j8 g; p# G9 O公仔箱論壇會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣 ...公仔箱論壇6 ~" \8 V7 |. V5 ~3 c5 y# ]
大文細佬 發表於 2014-10-16 02:12 AM
/ @  x+ C- h& D: h

! e4 S; {2 D) [唉吔,細佬如果照你自己心意估咪中晒囉,可惜啊...