返回列表 回復 發帖
# Q0 O4 w" @% a( o2 q2 g
+ [  B2 V3 v# H7 S  M+ Btvb now,tvbnow,bttvb但係好似奸架喎
) R. J1 T$ L' o3 W9 Q% }大文細佬 發表於 2014-11-8 02:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ Y% r- w9 _; _& [" u
仲係會大肚嘅情婦添
% [( z, f  N4 Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
/ ^2 o' E" X5 w公仔箱論壇
5 f/ m* O6 p) n- F4 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
公仔箱論壇1 K% W) F% w8 z

! M/ V/ s% F' u* a7 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦.. 原來做我阿哥嗰行
# q9 z. n/ |) T! s. B7 a大文細佬 發表於 2014-11-8 02:19 AM
; t; k9 ^6 i! K$ l6 n- V' Z0 Z+ gwww1.tvboxnow.com咦,咁你哥哥係咪又係同小田一樣係練武嘅IT人呢?tvb now,tvbnow,bttvb5 Z5 u/ c+ E  c4 {
我開玩笑咋,你唔駛啋我。

% v6 V7 p8 }% {4 \公仔箱論壇
# `0 ^; u# o! }; p# Dwww1.tvboxnow.com
9 @6 Z( v, t" \8 a! D7 w/ N  @1 vtvb now,tvbnow,bttvb小明同小田啲比拼麻麻哋好睇,唉,都預咗
, A, D0 _+ G% ~$ ?1 X公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! E) W) q- V& I5 u: N
  x8 v! L) o; |# KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com7 V7 {" S) x( i* U3 L9 _9 |
當然唔係喇.... 我阿哥最叻咪跑下步 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x- B. }$ e! V& K

" p- _$ k/ n9 F  i$ |5 c; ftvb now,tvbnow,bttvb話時話吖.. 我响網上睇啲八卦新聞.. 話呢套劇個個男演員都係都manager頭喎... 其實使徒行者峰哥咪又係.. 都manager咁樣衰都咁多人學架呢?? 係都學李敏 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- t0 q- `- h, D7 g
大文細佬 發表於 2014-11-9 09:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: O7 Q" y9 T; O+ _
tvb now,tvbnow,bttvb; E* T5 z7 d1 K; B4 B. @. @# i/ e
細佬你真知我心意,我正係想講祥仔個髮型。
, H& i+ \0 V' K& M6 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ v+ j! C5 L. ~/ stvb now,tvbnow,bttvb# O: I0 l0 K# [% {5 \* f7 S

- u7 z( K0 D1 a/ M* Y唔係話佢唔好睇,而係呢個都Manager髮型,比我覺得佢想藉此而拉近同其他身邊後生仔女角色年齡層嘅差距,但效果當然係麻麻嗰隻啦。
1 R8 G5 b! s3 i% d公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 d& H  Y6 i- X
www1.tvboxnow.com* `. z7 c& x3 W. M
. q- z5 G$ J4 U3 n+ [2 l- R% ttvb now,tvbnow,bttvb
, P. w/ c6 v' `! x, y0 ^& HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。角色的命與運(延續篇)
% B( S! @" X2 U- `- g! n0 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com5 |4 j; v, P0 O3 z) s" {/ d

( g; _' j" _' {, uwww1.tvboxnow.com4 |' b# o' G  \) C
黎耀祥攞三次視帝獎無錯係實至名歸,但《巾幗梟雄 》嘅柴九、《巾幗梟雄之義海豪情 》嘅劉醒、《大太監 》  嘅李連英之中,我只係鍾意柴九,後兩者都係具有「攞獎命格」嘅角色而已。意思係話祥仔喺數年間大熱,除咗佢累積嘅多年功力遇到一個適當嘅爆發點,得到全世界認同之外,仲有運氣因素存在,好多演員都有所謂嘅「十年大運」(好運啲嘅甚至會有兩次「十年大運」(例如阿佘),祥仔嘅大運相信有排未完嘅),最佳男(女)主角獎每年得嗰一個,總括:「行正運而具一定戲底者自會撞上,行唔正運但具更佳戲底者則被吹漲」。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 L/ x0 I, M3 c2 r, C9 Q
公仔箱論壇* m  a7 ?1 T& |* B
《神探高倫布 》嘅高倫布(/高大喜)同《法外風雲 》嘅余英偉兩個角色都無人buy,兩個角色都係條「命」唔好亦無攞獎「運」嘅代表。寫高倫布嘅編劇本身同高倫布都非常「失運」,否則點會寫得出咁嘅角色角色精神分裂睇到觀衆都精神分裂,最奇嘅係金牌監制李添勝為套劇申辯點知「越兜越衰」,幾許觀眾想掟爛電視機泄憤,而本劇亦係小弟罕有睇到放棄嘅劇集,其大結局都係過咗期幾週至睇番,而家諗落仲心有餘悸
  R6 }) s6 N3 S( T公仔箱論壇% ^0 D9 c  }) X$ W1 C$ [  D
www1.tvboxnow.com  V- ~& Q0 d+ x7 s1 U8 v' S& T$ X
而黎耀祥運氧亦似乎喺《神探高倫布 》之後略有回落之勢,《巾幗梟雄之諜血長天》演雙重角色「鈴木一雄/江尚紅」以為又實食無黐牙,點知劇集竟成倉底貨重見天日遙遙無期,去年台慶劇《法外風雲 》嘅余英偉都係角色條「命」有問題,祥仔空有出色演技都救唔到余英偉。角色喺出世(即編劇創作)時,已經生壞咗條命,余英偉平時做大狀就英明神武,喺感情路上則苑如儍佬,編劇想設計角色為"有莊又有諧",點知結果係"兩邊都死晒"。有「命」主演台慶劇但冇「運」冧圧做視帝,今次無得寃因為角色先天唔健全,絕唔關祥仔演技嘅事。

9 F0 s1 K$ O2 `$ {, {! [

評分次數

• timmaxsing

1 N- q4 }/ M3 e1 H! Q* e" Xtvb now,tvbnow,bttvb
% C: L8 j: m) V+ H' i$ x0 K+ _公仔箱論壇
www1.tvboxnow.com; ^7 U. T; N9 M0 y' X" p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- D% F( }2 B7 i4 q2 f' ~& c+ E4 V
其實個個都唔襯唔好睇.. 個人覺得呢個髮型好傻仔... 就算星星嗰個都manger都似傻仔.. 呢個髮型只係得李敏鎬carry到... 完全係因為佢比較適合留海.. 李敏鎬唔係咁襯無留海嘅髮型. ...4 w1 c) k$ b3 ~: ^2 Q
大文細佬 發表於 2014-11-12 02:54 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, Q) }( I# ]; p2 p1 W( d* \5 p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" `# a) `. p+ R( T1 p; y
要蔣元好似李敏鎬個頭咁正又係難啲嘅。
% T3 c# l: o# Z9 T: k0 @7 U公仔箱論壇
3 B, ^8 J: u$ h' iwww1.tvboxnow.com哈,細佬,上兩個星期先睇完《繼承者們》,我真係有啲out。
0 {. @1 U. a1 e% `tvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com5 T. w$ t0 D  C6 I

! t( |8 I, Q+ }) ewww1.tvboxnow.com
' b7 P5 O+ U3 V) N- ]5 r, g
$ [. q. Z* Z" A
就算李敏鎬咁靚仔, 我好love佢.. 但都唔覺繼承者們好睇... 同星星一樣一般... 我係以劇論劇...* i+ l  s, G' t  X
公仔箱論壇. ^. r, l) _  s
其實呢套名門暗戰我只係睇咗第一集.. 呢集比我覺得定欣好正... 但最近多咗啲功課做.. 只可以花少少時間睇劇. ...
# H/ K( o0 x& x1 q4 S5 X7 @& I9 vtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-13 01:40 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 I( [! i7 b7 T0 N3 R

! r$ _: z8 m& I) z《繼承者們》睇咗唔夠5集已呻笨,全間學校同學生都唔正常咁嘅。0 N( E0 B8 d! Z( k+ Q# Q

! V5 N  ]; \; J$ W+ p1 }. e$ pwww1.tvboxnow.com《名門暗戰》唔啱你睇架啦細佬,連我呢啲老餅都只係hea住睇咋,搞掂啲功課先啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# b* Z* U9 C% ], q  k" W2 D

7 v% `& e, C! X8 s6 P# q' v公仔箱論壇遲啲時間鬆動啲記住睇
Doctor X 3,包冇失望。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-13 03:02 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb8 \0 c7 B5 B- _/ N. j' ~

2 J6 X! t: F  E6 btvb now,tvbnow,bttvb
呢套.....無咩點留意,因為胡定欣髮型麻麻地開胃....
$ ~7 I: J* b; f8 F, _% Z公仔箱論壇同劇中起用好多新面孔的女演員...
3 W8 B% A+ X% J0 L9 }+ U8 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。宜家唯有驚嘆做乜唔出世遲20年...
/ L8 u$ V* a( U; p% iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢啲女仔以前識十幾個先遇到一個,
3 X! f- Q7 @, u5 F3 V$ S# Itvb now,tvbnow,bttvb晌街上睇的亦係咁,100個女仔行過,www1.tvboxnow.com; _( |, S. }( p' Z
最多四五個有呢類質素... ...
; E2 u- J+ @$ ?  G- `金田Sam 發表於 2014-11-13 01:46 AM
! \  Z4 F: _( H

" A' j$ B( t6 D4 Uwww1.tvboxnow.com唔睇定欣不如轉睇兩位港姐啦,雖然陳凱琳同蔡思貝都係初哥,但睇得出二姝演出都好有心機。3 {* p3 W$ X9 U! ^
不過
陳凱琳對美目真係好大,有時好似想跌出嚟咁....www1.tvboxnow.com& W1 b* r# ?! Z( d, q! |6 N0 ~- t
www1.tvboxnow.com* }8 p, i% u- O/ L3 q8 A

8 ^* i- _0 ?; _/ c2 c
: U( _6 n9 R) U順便多謝J神版主評分。
9 {/ a7 `& A& S$ O# Gwww1.tvboxnow.com/ _# b8 e$ }! p& M0 `' b
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
+ I, W# M' g  G, Q* k4 H. W' ~/ O
6 a% o3 H& w9 [; Y8 Zwww1.tvboxnow.com
tvb now,tvbnow,bttvb) H* Y0 ~4 ]# f/ G

0 F% d5 A; S% M4 P) i: j: m唔似地球人...
! g5 ^5 W" n) C, c8 ewww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
. W- Z9 H; W4 i) g! vtvb now,tvbnow,bttvb即係呢隻囉。公仔箱論壇7 N, i( J! _' o, w* O# O
' y' Y: M5 _9 W/ C

! X0 d0 F3 q; }6 C. d! O! Ptvb now,tvbnow,bttvb唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。公仔箱論壇7 t0 J5 y& G/ b% j
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" V" o9 z5 ?  g$ r" ^' j

3 j" h, Z+ I7 O. i* X4 |' s0 Z公仔箱論壇
% G6 `: J$ p7 p! {www1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com' {2 t' l3 `: g" `- `
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
3 @* ~5 @+ r3 Z& w& V9 ctvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
www1.tvboxnow.com7 O/ }; ]' h9 I* s

( m' f$ p+ r3 A* g係呢。tvb now,tvbnow,bttvb* ?7 E8 y2 r3 c! A# |4 m& h
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# z- ^% K5 g8 I  \7 j
公仔箱論壇# ], \8 `9 L$ R& n+ |
細佬同大家按圖索驥吖。4 J/ d3 C0 E+ F  _3 d

* m3 w$ p) r  r( E3 a% s1 Lwww1.tvboxnow.com又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
8 f+ q3 M1 t0 k2 a  \. j2 S  p, q
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

: V+ [9 X! I# t: T$ J6 E$ Y公仔箱論壇蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
& d0 i! A0 j; [, d: F7 f3 `www1.tvboxnow.com因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:38 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! m$ d* c4 J" L& R4 b8 P, P# Y

9 s3 C9 w3 D$ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 r3 z* G6 C4 r: a) v# Etvb now,tvbnow,bttvb
+ V3 k0 ]3 ^8 s/ Z5 R5 a公仔箱論壇你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
+ O5 O% V) v+ Owww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
公仔箱論壇  F$ T. Q+ A8 v2 F6 N; f& E( c
有啲真係「騎厘」到呢.....
- R8 S; ^7 ~, \+ Z! H/ |* `! S
! Q9 Y0 H; K6 ]: d5 E今年個三位都唔知點形容。
0 e5 K. G" h) s7 d/ e* m, g  V+ p寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「  k, T; u% S' l# @' F
! ~( Y+ |/ G0 l# r3 |* F
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
4 H& W( S+ x8 @6 Q2 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ q! T" C) C) X9 M2 P1 r! U
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  N0 k1 J) G4 m) Z& W3 H
係呀,由第11集開始追都冇損失。