返回列表 回復 發帖
$ W% N  y0 y5 e4 ^- J4 |0 E7 [
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲 公仔箱論壇( e0 \7 H0 x- r
mnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
2 M% P) O1 h% F  V; ^tvb now,tvbnow,bttvb
6 N" {+ c8 W/ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人
# ?) I! c( q6 D! n; Qwww1.tvboxnow.com眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。www1.tvboxnow.com6 @; C& g5 \' o) g9 }1 I
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...$ K/ F( {4 T3 C7 Z
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
9 P5 _2 S' n& Owww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' z0 o8 B1 O. t; s+ g
咁我由十一集先至睇lu..追睇番4集.. 勁失望唔想睇落去.. 見mb BB呢個comment.. 考慮下十一集開始睇
《名門》遇「暗箭」1 m2 @  b, Q2 I4 @& g9 x
2 b( Q0 }  a- b& stvb now,tvbnow,bttvb「暗箭」係指HKTV套《選戰》。HKTV選喺11月19日開台,擺到明係挑戰人家TVB台慶正日,勇氣可嘉,聽講挑機之作就係講本港立法盒及特首選舉奇情實況嘅劇集《選戰》 。 唔知《選戰》呢枝「暗 ...
) g! Y2 u# n1 Qleekwoklam 發表於 2014-11-18 04:10 PM
公仔箱論壇8 t$ k8 x7 q  B1 G: {
7 X6 p  I' c7 x' |2 R/ g- L4 D6 q
就係因為佔中...呢套劇有政治劇情..想了解下啲人嘅政治手法.. 我睇過一啲政治人物嘅手法.. 恐怖到你唔相信...  加上有李心潔.. 雖然未睇過佢嘅戲.. 受姨姨影響.. 佢話呢個女仔做戲好好.. 而且我又覺得佢幾靚女.. 所以好想睇.. 唔知公仔箱有無torrent可以dl架呢?? .. 呢度連網上HKTV都無得入
- w! i1 v: q, {  y- y* Y大文細佬同mnb1123兩位應該去睇《選戰》,雖然套劇唔係完全反映香港現況,但不竟同時局有啲啲關連吖嘛,睇完當解吓「思鄉情懷」都好吖。
4 y4 ^$ q' d( Q6 w
# C2 H2 Y$ W: c5 A7 l公仔箱論壇細佬你快啲睇番心潔啲舊戲吖,佢好有光芒但演技自然唔造作,非常正斗。' r* C' ]0 L; Y. i% Z9 e. m' W7 ^7 J
5 G# {* o* K0 T/ m- A+ n3 g' h% @6 }
我 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 h- n( W6 G5 T/ B% W' ]' `5 Y- u9 D
leekwoklam 發表於 2014-11-19 02:31 PM
% _% Y% n7 C* z+ C
www1.tvboxnow.com. b+ h; s5 x8 _( m2 X. a9 J
見鬼.. 恐怖片巧驚驚.. lam lam你睇咗選戰喇?? 好唔好睇呀?? 網聞話好好喎!
. q5 X4 f- n7 G+ B公仔箱論壇
7 B; v; ?1 u7 w2 ]9 c. X係呀,啱,甚至由13集開始都無大影響。
9 t' V3 k  s  _2 q5 R$ vtvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com+ K6 T2 q4 f: S8 p4 s0 h5 A# b* A
啲角色跳樓又話唔死,撞車又話唔死,空難又話搞錯,成棚人冇穿冇爛「棟」番晒喺度。
6 Z3 a1 z3 V8 k( v' W3 f" ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 f! n) M" h  }8 N
最大轉變係李佳芯連女都「必」埋出嚟之嘛。tvb now,tvbnow,bttvb: A4 O" w) K; R9 |
: m- k% I9 v  R( P. Q: C) d公仔箱論壇 ...
% Z' n) [, ]. r4 Z0 zleekwoklam 發表於 2014-11-19 02:49 PM
5 \& ?7 ^! Q7 B* O! z# I公仔箱論壇# s4 j, J2 t. W3 m
咁神奇?? 啲人大命不死, 必有後福呀!
lamlam, 我一次過追晒咁多集喇... 唔明點解Hugo要殺Dr. Ho 喎..殺人動機係乜??  殺咗Dr. Ho對佢有乜好處?? 殺唔殺Dr. Ho, 蔣勵都係鍾意佢架喇...   如果只係為咗似佢以前嘅殺父陰影.. 又再起殺機.. 咁佢應該有心理病喇.. 要睇心理醫生

評分次數

• timmaxsing

0 Q4 S% F" H" i: t$ g( o% q
糯米治木蝨,形容得好好吖。www1.tvboxnow.com3 E# i. j5 }. @, Q# _  P
leekwoklam 發表於 2014-11-25 04:04 PM
5 V8 L& [$ T& x4 `* d+ Z" e1 nwww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- e1 |/ y, U' L/ T0 X+ U
唔好笑定欣响套劇嘅性格呀.. 因為我都試過好白痴咁死心塌地咁對一個花心賤男架.. 有時愛情就係會失去理性.. 真係奇怪.. 依家唔會lu