返回列表 回復 發帖
如果妳真的剪阿YUI的髮型.8 e8 G8 \" N6 A) x8 ]" k3 l0 @& Q) R
應該都幾好睇唔錯喔.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, t  L# Q6 u% q# A$ o1 M7 u, y
下一次試試看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 22:47 發表 www1.tvboxnow.com+ l) c) e, J+ S1 ?9 s) y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ `3 d' T6 v/ V+ L5 A
0 g9 [- K1 b1 P: J9 }5 ?
就係想剪YUI=.=...公仔箱論壇6 f% ]9 U# c/ w6 `& M" `- h
想似NAMIDAIRO個LOOK:onion10:
  J7 E6 o- |1 d2 hwww1.tvboxnow.com
$ M3 Y2 D4 S) x( J$ r8 m& G4 m/ {" Z公仔箱論壇但呢個髮型同唔剪無大分別喔.' y% \7 E* H  G6 S$ H
可能剪短會好好看.

原帖由 Ca. 於 2008-5-2 23:25 發表 ! T( v3 U! C3 l. t: ^1 V
* q% F+ Y- A0 p* H
我剪短驚會似TB-.-...
) q: S% Y- H5 o# Y- V" X& j短了好多喇~~ =]
) U  h# x/ ?* `* r' E7 r7 a3 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實講來講去都係唔捨得=.=.... :019: :onion03:
% b! _$ d" T/ I* U$ s: PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇+ T9 A; \$ k- d- D
不用驚會似TB.
6 D% F# V0 R1 F0 P8 v6 K% H( n& kwww1.tvboxnow.com好多女仔都剪短髮.可能今年流行.

妳是澳門人?

妳不是要去做啦啦隊嗎

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 20:50 發表
9 O* {8 m; o8 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。做完火炬啦啦隊...
+ Y" Y; G% p, X+ Q$ c- v  kwww1.tvboxnow.com我地要呆等3粒鐘囉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% [: r) a4 k$ H8 a1 K4 ]! @$ f( g
仲要冇得坐=.=..
  c8 s! j  f4 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。企3粒鐘...
3 h; X4 Z8 @+ B( otvb now,tvbnow,bttvb竟然係一個老先生傳火炬=.=..
- {! Q2 F+ i+ v6 y, Bwww1.tvboxnow.com不過我地睇到聖火燃 ,,都幾開心
% w# g5 ^: w% S9 f6 A& i3 Q+ h3 E  X
" p9 H  l# q$ e) t7 ]公仔箱論壇不是火炬手.做啦啦隊都好光榮喔.

火炬啦啦隊.

妳個頭像無左:019:
8 e/ _% `9 m( {9 e公仔箱論壇搵妳唔到

是不是她喔. . .^^
) t! W" `' p' ^, `2 i* f" E" i公仔箱論壇
' q% A0 ]$ ?8 p  _3 U8 fwww1.tvboxnow.com[ 本帖最後由 woodstock1221 於 2008-5-9 12:22 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-9 00:13 發表 7 ^6 {) S, ?/ M5 ]! }: \$ }

N& I: K& z; `8 z, F麽叫公升眼淚頭...卑张相来看...:onion05: :onion05:
: K  Z1 N$ N% L  p/ ^7 ~

4 O& @. s0 N- ^( fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。應該她是說這個

原帖由 Ca. 於 2008-5-9 14:05 發表
) @: {) y1 J3 T& t" }% Qtvb now,tvbnow,bttvb就係想剪呢個
- E5 @; c& I' Y$ h# G唔知靚唔靚....:onion03:
8 Z! J. y0 p. k, y1 ^5 wwww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% _4 A/ Y- U* D% Q' N
沒有問題給妳信心