返回列表 回復 發帖
小心noface ken將jane捉埋去就真
Pedestrian_A 發表於 2015-11-28 04:39 PM
noface ken是谁?我担心他捉了我会后悔。
耳。 没有喧闹。

眼。 没有缤纷。

嘴。 沉默不语。
唯美绽放 發表於 2015-11-28 11:03 PM
Jane, 唔好听露人甲亂講, pknoface係武林至尊, 武當派掌門既大名, 外號亂up. 以後露人甲既話要加倍小心, 唔好比佢迷惑, 否則佢會捉妳去加拿大密室禁錮架. 呢排有好多失蹤人口就係露人甲既所為.
2015年11月28日
做人要识得分庄闲,
这个世界离开谁都一样,
选择比努力更重要。
耳。 没有喧闹。

眼。 没有缤纷。

嘴。 沉默不语。
我发觉我已经好白了,系白痴噶白。

我平时都会看书,听听音乐,但我大多数时间都放在工作和学习中,因为生活压力大必须努力改变,不要为自己找任何借口。 ...
唯美绽放 發表於 2015-11-28 10:52 PM
其實我覺得上黎吹下水都唔錯. 唔一定要睇書. 因為妳心情唔靚睇勿書都睇唔入腦.
楼主,您好。
虽然不认识楼主,但希望时间冲谈楼主的一切不愉快之事。
多休息和早休息,保持健康
我又吾會嘅哦,我有時反而中意靜靜睇下書,睇睇下就吾記得曬D煩惱架啦
條骨都無佐lu
Jane早晨.
週日甘好天,出去hea下咯
條骨都無佐lu
週日甘好天,出去hea下咯
lhy92725 發表於 2015-11-29 10:17 AM
約埋貓貓去hea下?
2015年11月28日
做人要识得分庄闲,
这个世界离开谁都一样,
选择比努力更重要。
唯美绽放 發表於 2015-11-28 11:25 PM
Jane週日快樂,选择比努力更重要,還要靠小小運氣,祝好運!!!
約埋貓貓去hea下?
pknoface 發表於 2015-11-29 10:59 AM
宅貓都系中意留系屋企訓覺
條骨都無佐lu
My English is poor。

我是做业务的,我没有分上下班时间。只要客户一个电话或信息我就马上投入工作,我也欢迎客户有问题直接找我,我很乐意为客户解决问题。
我只是对于公司内部管理和老板做事风格没信心,有句话 ...
唯美绽放 發表於 2015-11-28 10:46 PM
6年...  

你已經有一張長長的客戶名單! 這是你找新工作的武器
我发觉我已经好白了,系白痴噶白。

我平时都会看书,听听音乐,但我大多数时间都放在工作和学习中,因为生活压力大必须努力改变,不要为自己找任何借口。 ...
唯美绽放 發表於 2015-11-28 10:52 PM
看书
你需要平衡生活。
唯美绽放 發表於 2015-11-28 11:03 PM
noface ken
no face=沒面子
Jane, 唔好听露人甲亂講, pknoface係武林至尊, 武當派掌門既大名, 外號亂up. 以後露人甲既話要加倍小心, 唔好比佢迷惑, 否則佢會捉妳去加拿大密室禁錮架. 呢排有好多失蹤人口就係露人甲既所為. ...
pknoface 發表於 2015-11-28 11:23 PM
無聊