返回列表 回復 發帖
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情仲加埋唔logic
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...公仔箱論壇$ j7 r- P9 `$ v* _% {- t2 `
大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
* t( w1 S0 w$ X( K& P公仔箱論壇我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅<老表你好HEA>
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...: |. }5 N- z% w* b3 q
! {* `* H7 `6 l4 G' `! [% y1 U: r0 @www1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com6 B. O6 M7 o1 n' I, u
1 s, ], X  e, P% ?, w  V
咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!
: v: {3 |$ V! ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 ^8 [+ Q+ r) y1 O
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅$ W$ d7 M/ Q4 ?
mnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
4 p; l: q6 ^2 @# f1 Z% w& O. P8 y" T6 {
希望我地對老表祈望咁大.. 唔好失望喇.
, O, ^5 z. h- z7 B$ f
6 J4 E- G( ?+ y8 P1 Mtvb now,tvbnow,bttvb+ k1 @1 a# l; }0 |6 i
咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!  o) K6 `4 ^( s' J

! J7 n7 n* j! b6 @www1.tvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-10-15 01:26 PM
% N) o0 E& L/ j$ T- J) s' e" @7 S, ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 X/ @; ^) _5 v4 H2 S+ T6 t公仔箱論壇仲有好多... 例如估到高ling一定會死
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...3 H7 W; [# s: e
% u# |1 K/ i8 r3 C9 a1 U% @
/ ~) z/ U6 e9 d& e7 gwww1.tvboxnow.com所以我臨尾都喺劇集綜合吹水版搞番個「純粹靠估大結局派獎遊戲」,不過呢,啲結局答案都應該好易估中,哈......
公仔箱論壇) W2 H  G3 W& z$ h; }
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅公仔箱論壇3 g1 k3 A% Y( R$ h& v
mnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
5 r& V5 v2 q9 E; i4 E
睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........www1.tvboxnow.com, C9 S. K& Z- [; S% z6 k
mnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
公仔箱論壇2 F0 ^% E! G: @! x4 {$ A
睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........
6 M# s$ R% r! \( p/ I3 `tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........www1.tvboxnow.com. S. \+ n$ w. F1 F. q* N6 G
leekwoklam 發表於 2014-10-16 11:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ x5 v3 _" @, B) [/ a* C

! y4 F0 i) a% m7 H; M; ^唔係呀.. 我有同媽咪一齊聽呢套劇架.. 一路聽一路玩game公仔箱論壇" J5 K9 E4 L* i

$ w# L5 y1 b; x, X; L- V/ Q2 W我响27集就係睇咗嗰一陳間.. 見到啲好笑野呀...丁一元用口對樽口飲緊支酒.. 莊繼宗之後攞嚟對樽口飲... 之後丁一元再攞番嚟飲唔係對樽口架.. 係隔空飲架.. 佢居然驚人地啲口水呀.. 一啲都唔專業.. 呢一刻陳生又比黃生比下去喇.. 所以呢.. 黃生好啲
《大藥坊》不太理想...希望《飛虎2》及《老表你好HEA》會理想啦
3 j& h# u& E8 }- G. Ktvb now,tvbnow,bttvb最後請各位繼續支持及睇劇時遇見各類趣事...歡迎各位會員發帖/回帖分享精彩內容給大家觀看
后面几集好睇好多了,期待不一样的结局
不一樣的結局.....今晚居然係呢套佔咗九點半後的時段...
  O  V% a- v2 V% q/ Htvb now,tvbnow,bttvb
) [; P. {4 j8 Stvb now,tvbnow,bttvb發夢解毒,魏俊之死....一元大勇又迴光反照....最後離奇山上出現...
2 J! R! y& h5 N% ~, a1 W公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb6 e4 z+ L! K3 q# Q
四個字一頭霧水...或者呢啲神劇係我地凡人係睇唔明的。www1.tvboxnow.com2 U1 s/ x- b$ L. }

" u8 N6 j# C6 R4 e+ U; h公仔箱論壇 無嘢好評....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆