返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
' T% l7 C2 c% G9 a3 l; [0 }0 W* E1 R大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
1 l" Z. b- m- Q; X" h* }8 G外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看公仔箱論壇8 \" k$ o( G. S; r
tb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
: l, y0 f/ J2 I3 u公仔箱論壇唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?
# |, b! [+ A' c! m  d) b# {www1.tvboxnow.com係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
6 E0 t: ]( U9 {4 |: [& |! h4 E
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
( }$ C4 B) b' X7 A$ stvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
& L# j  r$ n7 _7 R: Y
& k1 g' f) j6 V係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
www1.tvboxnow.com7 b# N* U" w% V
公仔箱論壇% n! O# Q/ w4 E4 z% r
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
# b3 ~  E' L" i0 ?www1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
" s5 y# A* |- x4 F* {% Q; V
係呀?唔記得晒添。公仔箱論壇! }6 X* S3 Y: ~
琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?
tvb now,tvbnow,bttvb- @5 s: b2 @- V3 c7 ]  o3 h. T$ w
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
1 `  |$ _* Q* E; {公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb  _: F- ^$ x0 e5 t) ^
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........
8 A; k" S  i1 q/ M* wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 h& S0 M! O! {3 V. n. {9 R9 ^tvb now,tvbnow,bttvb一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
; l. u  F+ z" y6 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
, t! N7 W0 F7 w9 b% _0 ~" N$ t
7 p/ \: j4 @6 Q# \7 p1 N我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...
- [# H; g2 U; \- r  ^www1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
公仔箱論壇4 B2 b' }# U7 J  p8 c5 X
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
公仔箱論壇; [) V  z) B2 O9 E% d
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?www1.tvboxnow.com0 R3 z; w2 ^. G6 c" h" a0 M8 I5 T
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
; K  {" S7 l8 ]3 M7 s5 Q公仔箱論壇
  C+ F( s4 q+ A0 x1 t; |係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。www1.tvboxnow.com. m: b8 g/ }* X

$ e. X$ G; G( t- n! qtvb now,tvbnow,bttvb千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
- M3 |3 p0 [) }( l4 X, Kwww1.tvboxnow.comb1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
公仔箱論壇0 y, E- H! C# S: _8 T$ {! L
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.