返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
# u! Q# S) r# |. j& f大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
1 N1 d/ d$ v4 e8 U0 D6 _
係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。tvb now,tvbnow,bttvb# K. h) j# V/ `+ }
不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
/ R# E, f+ H5 Y9 e, ?: j公仔箱論壇www1.tvboxnow.com; ^$ w# b' R6 P6 }4 L
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
# Q; s+ A5 H; Ftvb now,tvbnow,bttvb) P7 A7 k" a/ i% R
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。7 j: N* a, {+ p# |* u
3 H# S1 L; ]! H4 M% ]/ d公仔箱論壇2946638www1.tvboxnow.com  b3 l; C8 }. [5 i
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
3 Y2 M8 F# Q9 g' }$ q/ w$ R8 otvb now,tvbnow,bttvb& d. q  o6 Y- m: q: y) x8 E
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
& `! f7 W( v% {7 `; u" J, O# Q  |公仔箱論壇2946635
3 B( @% X8 Y& ?; q# {( Y0 L8 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2946638" X  y* u0 G5 W. p
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
$ ^0 \4 j* [9 Z0 y6 L
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-27 10:46 PM 編輯 . o8 |% F1 L2 U7 \

7 r" O6 g3 ]) B) P& c( d' owww1.tvboxnow.com
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" y, O4 a) C' W6 a! x( x8 u

! Q7 i- ]" z* {tvb now,tvbnow,bttvb可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; r$ O- P6 N% J( ^
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
公仔箱論壇; \/ c5 t7 `" v! l
本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。www1.tvboxnow.com* I" P/ H3 w# x; q
琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......
& d* z/ {$ Z' @, KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com) @9 ]9 ^- V; f! c7 `6 w$ U4 E! J
www1.tvboxnow.com) q/ f# Y1 t4 j  c: r' _- B4 D
) M$ l7 C" O' n' v  a$ u, y0 ~- g咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話公仔箱論壇! c3 x9 d5 |6 H. D9 B
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
* [5 C* ?% B1 {1 [4 J我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。& C. Z$ ~& Y/ u7 S7 P
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
& s0 o' r5 L! l/ m8 K( lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) {: G- k0 M( \. h# p# O) a$ V* R# J1 A公仔箱論壇咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  A" c, K- n* f0 Y# v
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
; P; S" H: V% x$ D, {* ^% c% pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ w, i$ F3 g6 i) s) r; B& jwww1.tvboxnow.com嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
# \) _: }: w& R# \2 X8 P4 R我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
; X/ \0 c  A1 P" n- utvb now,tvbnow,bttvb我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 t* y, n' `- [
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。9 a3 m: F4 R* N8 c: N
2947135TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# Y: V+ n' x  ~% e/ m4 ]7 J' j
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# z% m2 U/ {7 T. _; N! }

/ d& l3 H$ r2 L$ R公仔箱論壇咁老比人打patpat?
- o( _! L1 R9 x# c
4 z; Q  O5 p, w
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: I2 ?1 X" M  o0 g
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...www1.tvboxnow.com0 Y  [& x& u+ S+ y- e
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
www1.tvboxnow.com7 K# l0 \1 `) @. O6 \, x# a

: `6 @* h8 e2 R公仔箱論壇都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
- P) U9 e2 g' T公仔箱論壇所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

6 X* g/ c5 s. ]/ H2 U2 C0 N+ R
% O* `! {2 F- A/ s
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
, ?! L5 }* p, V4 e. x  u3 Rwww1.tvboxnow.com所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...
; P3 ^4 E& E0 L8 ]- `公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( b. B2 z" e3 |1 u& w

+ A8 o. a  u4 P& F" w2 H我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
: Y2 ]3 J( \8 ^% J: \3 [+ Y

4 L7 t7 K8 }1 ^1 m8 s- `: JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
! Z& f' N! o7 T# {: n大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
1 b$ V( ^; _9 p4 ?  T4 w. k啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?